JEEP GRAND CHEROKEEPrestiž. Bilo kuda krenuli.

Samouvjeren i elegantan dizajn vanjštine iz svakog kuta odiše snagom. Dvostruke ispušne cijevi su standardni dio opreme na svim modelima Limited, Overland i Summit. Kao standardni dio opreme na svim modelima, nova HID prednja svjetla s prepoznatljivim LED dnevnim pozicijskim svjetlima, po danu i po noći definiraju Jeep® Grand Cherokee. Nova prilagodljiva HID prednja svjetla okreću se u smjeru okretanja upravljača kako bi bolje tijekom noćne vožnje osvijetlila zavoj. Stražnji kraj modela Jeep® Grand Cherokee uključuje nova, veća stražnja svjetla s prepoznatljivim LED osvjetljenjem, veći stražnji spojler koji doprinosi boljoj aerodinamici i na novo oblikovana stražnja vrata koja nude bolju vidljivost u nazad. Stražnji, donji spojler sada ovisi o odabiru modela, a dvostruke ispušne cijevi su standardni dio opreme na svim modelima Limited, Overland i Summit.

Kontaktirajte nas

JEEP GRAND CHEROKEENova razina profinjenosti

Summit model uključuje više raskošnu i privlačnu unutrašnjost s Natura Plus kožnim presvlakama grijanih sjedala s kožnim obrubom, te egzotične drvene umetke s otvorenim porama s jedinstvenim bakrenim ili kromiranim obrubima.

Najbolje od onoga od čega smo sastavljeni postaje sve bolje i bolje: novi, nadopunjeni Uconnect® sustav uključuje ogroman 8,4 inčni dodirni zaslon kao i manji broj tipki za potpuni pristup svim funkcijama, uključujući kontrole klima i audio uređaja. Bluetooth® sučelje omogućuje reprodukciju glazbe s prijenosnih uređaja i glasovne naredbe.

JEEP GRAND CHEROKEEIskusite više i smjelije

Legendarne terenske mogućnosti Jeep® vozila, dodatno su unaprjeđene sa Selec-Terrain® kontrolom proklizavanja, koja vam pruža pet način rada
kako bi se izvukli iz svake situacije, uključujući snijeg. Držanje terena je također unaprjeđeno uz pomoć Quadra-Trac II® ili Quadra-Drive® II
4WD sustave. Uz to, Jeep® Quadra-Lift™ sustav zračnog ovjesa uključuje pet postavki visine za osiguravanje optimalnih uvjeta vožnje.

Jeep ® Grand Cherokee ima sve napredne sustave sigurnosti i zaštite, što uključuje potpunu zaštitu zračnim jastucima, napredne više-stupanjske prednje zračne jastuke, prednje bočne zračne jastuke u sjedalima, prednje i stražnje bočne zračne zavjese i zračni jastuk za koljena vozača.

© 2021 - Auto Benussi d.o.o. Sva prava pridržana
Tvrtka Auto Benussi d.o.o. ovlašteni je zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila brendova: Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Lancia, Mazda, Renault, Dacia, Nissan, Jaguar i Land Rover. Tvrtka je osnovana u veljači 2005. godine sa sjedištem u Puli, te preuzima zastupništvo za Fiat, Alfa Romeo i Lanciu. Konstantnim praćenjem suvremenih trendova, ulaganjem u opremu i obuku kadrova te kvalitetnim i predanim radom povećava tržišni udio iz godine u godinu. 2015. godine preuzima zastupništvo za nova Renault i Dacia vozila.
web dizajn: design project
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.