Jamstva na vozilo

Imate li problem s vašim vozilom? Rješavanje vašeg problema ne možete rješiti? Select Cars je za Vas pripremio jamstvo od kojeg glava ne boli kako bi ste se osjećali sigurno prilikom kupnje sa zbrinutim vozilom na dulji period.  

Auto Benussi Select Cars autorizirali su jamstvo za kupce Select Cars vozila. Select cars vozila su provjerene kvalitete zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u auto industriji. Mi volimo aute i za svako vozilo nudimo jamstvo s kojim je vaše vozilo zbrinuto. SELECT CARS 12

Za rabljena vozila iz naše ponude koja su posebno označena nudimo jamstvo od 12 mjeseci odnosno do maksimalnog broja od 20.000 prijeđenih kilometara, ovisno što prije dospije.

Za prijavu jamstva vrijedi sljedeći postupak:

  • (a) Kupac mora nakon utvrđivanja kvara koji podliježe jamstvu, odmah prijaviti kvar trgovcu koji je isporučio vozilo i nakon povratnog odgovora staviti trgovcu vozilo na raspolaganje. Popravak se provodi prema tehničkim zahtjevima i to popravljanjem ili zamjenom novih ili rabljenih dijelova . Zamijenjeni dijelovi postaju naše vlasništvo.
  • (b) Kupac se obvezuje, da će prilikom popravka vozila temeljem jamstva sudjelovati u troškovima materijala prema slijedećoj podjeli, i to uzimajući u obzir ukupni broj prijeđenih kilometara do trenutka nastanka kvara.

Za ostale uvjete jamstva, detalje i informacije obratite se našim prodajnim savjetnicima


  Kontaktirajte nas

BESPLATNA DOSTAVA na vaš kućnu adresu vrijedi za cijelo područje Republike Hrvatske.

JAMSTVO POVRATA
Ukoliko kupljeno vozilo nije u potpunosti ispunilo Vaša ocekivanja ili niste u potpunosti zadovoljni isto možete zamijeniti u roku od 15 dana od dana preuzimanja za neko drugo vozilo iz naše ponude. Uvjet je da niste prenijeli vlasništvo na sebe i napravili više od 1000 km.

PREGLED VOZILA
Navedeno rabljeno vozilo pregledano je u 165 kontrolnih tocaka. Prije isporuke napravljen osnovni servis.

CIJENA
U cijenu osobnih vozila ukljuceni su svi troškovi do registracije (pristrojba za prijenos vlasništva, PDV i PPMV)

ZAMJENA STARO ZA NOVO
Besplatna procjena Vašeg vozila u zamjeni staro za staro.

Svi naši oglasi informativnog su karaktera te se generiraju automatski. Postoji mogucnost odstupanja u tehnickim podacima i opremi – shodno tome ne odgovaramo za podatke, no nastojimo biti što precizniji i tocni. Za provjeru navedenih podataka kontaktirajte nas na navedene kontakt brojeve