Servis vozila

Uz prodaju novih i rabljenih vozila Auto Benussi nudi i usluge servisa. Naš servis opremljen je svim potrebnim specijalističkim alatima za poravak i servisiranje svih marki vozila.
Kako bi ostali odgovorni prema vašem vozilu naš vam servis nudi besplatan pregled svih marki vozila prije odlaska na redovan tehnički pregled. Ukoliko su potrebni radovi iskoristite posebnu priliku popusta na kompletnu uslugu i rezervne dijelove u iznosu od 20%. 

Ukoliko niste u mogućnosti dostaviti vozilo na dogovoren termin, uveli smo opciju " B - dostava vozila " radi se o preuzimanu i prijevozu vozila u dogovoreno vrijeme s vaše lokacije u naš servis te povrat istog po dogovoru. 
Opciju možete iskoristiti potpuno besplatno i odnosi se isključivo za potrebe servisa u našim servisnim centrima, za udaljenosti do 30 kilometara.

Obavezno rezervirajte vaš termin.
 

© 2021 - Auto Benussi d.o.o. Sva prava pridržana
Tvrtka Auto Benussi d.o.o. ovlašteni je zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila brendova: Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Lancia, Mazda, Renault, Dacia, Nissan, Jaguar i Land Rover. Tvrtka je osnovana u veljači 2005. godine sa sjedištem u Puli, te preuzima zastupništvo za Fiat, Alfa Romeo i Lanciu. Konstantnim praćenjem suvremenih trendova, ulaganjem u opremu i obuku kadrova te kvalitetnim i predanim radom povećava tržišni udio iz godine u godinu. 2015. godine preuzima zastupništvo za nova Renault i Dacia vozila.
web dizajn: design project
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.