Rezervni dijelovi

Servis i održavanje vozila, osigurano uporabom originalnih rezervnih djelova i dodatne opreme. Dobava originalnih rezervnih dijelova i dodatne opreme realizirana je u četiri narudžbe tj. isporuke tjedno. Rok isporuke rezervnih dijelova i dodatne opreme je 1-2 dana. Kompletan servisni materijal potreban za redovite servise nalazi se na našem skladištu koje je u sklopu servisa.
Poslovna misija tvrtke je udovoljiti zahtjevima svih kupaca
te odgovorno i kvalitetno pratiti kupce tijekom eksploatacije vozila.

Centar auto pneumatike

U sklopu prodajno servisnog centra na Industrijskoj ulici u Puli vršimo prodaju montažu, balansiranje guma za osobna vozila, motocikle, skutere i laka komercijalna vozila. Uz vrlo konkurentne cijene sa konstantnim akcijama i pogodnostima svrstali smo se među vodeće vulkanizerske radionice u Istri. Uz povoljne cijene nudimo i vrlo kvalitetnu uslugu sa školovanim i osposobljenim djelatnicima za montažu, balansiranje guma svih tipova cestovnih vozila od 10 do 24 cola. Posjedujemo i moderne strojeve za montažu specifičnih run on flat guma sa jakim bočnim stranicama za vožnju sa probušenom gumom kao što su BUTLER AIRDRAULIC EVO SERIES. Ukoliko imate potrebe nudimo i tzv. hotel za gume gdje možete staviti na čuvanje gume na period od jedne godine, idealno za zamjenu zimskih u ljetne gume bez zauzimanja dragocjenog mjesta u vašim garažama. U našoj ponudi možete pronaći gume svih svjetskih proizvođača kao što su MICHELIN, DUNLOP, GOOD YEAR, CONTINENTAL, TOYO, FULDA, BRIDGESTONE, YOKOHAMA, KLEBER, BF GOODRICH, SAVA, FIRESTONE, PIRELI . U ponudi nudimo aluminijske naplatke proizvođača: ALESIO, OZ RACING, ATP, ENZO, DOTZ, DEZENT, MOMO, MAK, AEZ, MS, TSW, TOORA, RIAL

Autopraona

© 2021 - Auto Benussi d.o.o. Sva prava pridržana
Tvrtka Auto Benussi d.o.o. ovlašteni je zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila brendova: Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Lancia, Mazda, Renault, Dacia, Nissan, Jaguar i Land Rover. Tvrtka je osnovana u veljači 2005. godine sa sjedištem u Puli, te preuzima zastupništvo za Fiat, Alfa Romeo i Lanciu. Konstantnim praćenjem suvremenih trendova, ulaganjem u opremu i obuku kadrova te kvalitetnim i predanim radom povećava tržišni udio iz godine u godinu. 2015. godine preuzima zastupništvo za nova Renault i Dacia vozila.
web dizajn: design project
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.