Furgorent

U sklopu tvrtke Auto Benussi d.o.o. nudimo Vam i uslugu najma teretnih vozila. Konstantnim ulaganjem u razvoj usluge, podižemo nove standarde, na Vaše I naše zadovoljstvo. Zahvaljujući kvaliteti naših usluga te Vašem povjerenju predvodimo u segmentu najma teretnih vozila na hrvatskom tržištu.

Naš je cilj u potpunosti zadovoljiti svaki Vaš individualan upit, bilo da se radi o dugoročnom ili kratkoročnom najmu kombi vozila, fizičkoj ili pravnoj osobi.

U našoj floti posjedujemo kombije za svih kategorija, od malih furgona volumena 8 m3, 12 m3 do maxi furgona 17,2 m3. Uz brojne klasične furgone nudimo i najam hladnjača od 3,5 T, kojima je moguće upravljati "B" kategorijom, te I one od 6,5 T koje je moguće upravljati "C" kategorijom.

Vozilo možete rezervirati direktno putem naše stranice www.furgorent.hr

© 2021 - Auto Benussi d.o.o. Sva prava pridržana
Tvrtka Auto Benussi d.o.o. ovlašteni je zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila brendova: Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Lancia, Mazda, Renault, Dacia, Nissan, Jaguar i Land Rover. Tvrtka je osnovana u veljači 2005. godine sa sjedištem u Puli, te preuzima zastupništvo za Fiat, Alfa Romeo i Lanciu. Konstantnim praćenjem suvremenih trendova, ulaganjem u opremu i obuku kadrova te kvalitetnim i predanim radom povećava tržišni udio iz godine u godinu. 2015. godine preuzima zastupništvo za nova Renault i Dacia vozila.
web dizajn: design project
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.