Auto Benussi održao prvi Underground event: Predstavljen luksuzni segment vozila


U četvrtak je u najekskluzivnijoj podzemnoj etaži održan prvi Auto Benussi Underground event.  Još od samog otvorenja salona 2019. godine Auto Benussi underground krije iznimne primjerke iz automobilskog svijeta, a budući da su odnedavno ljestvicu podignuli ulaskom u pure luxury odlučili su svojim klijentima, prijateljima i partnerima pokazati impozantnu garažu koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Auto Benussi još od 2016. godine s brendovima Jaguar i Land Rover radi u premium segmentu kroz što je i prepoznat, tako da se ideja o proširenju priče u prodaju luksuznih brendova prirodno nametnula. Zamisao se razvijala godinu dana, a kroz projekt Auto Benussi Underground doživljava svoje prvo predstavljanje, kao iskorak prema luksuznim brendovima poput Aston Martina, Bentleya, Lamborghinija i ikone automobilizma – Ferrarija.

Luksuzni segment vozila kakav u Hrvatskoj još nije viđen, predstavio je direktor tvrtke Auto Benussi, Daniel Benussi, a vidjeti sasvim posebne eksponate kao što su Aston Martin DBS, Ferarri 488 Spider, Lamborghini Huracan, Mercedes AMG GT S-E, i jedinstvena Lotus Omega bio je praznik za oči svih strastvenih ljubitelja i kolekcionara luksuznih automobila.

S obzirom na to da Auto Benussi garaža trenutačno broji preko 30 luksuznih i unikatnih modela automobila, Krunoslav Sven Lupis, direktor Jaguar Land Rover centra u Zagrebu upoznao je prisutne s trinaestoricom veličanstvenih, a kriteriji kod njihova odabira, dio su čiste emocije koje ova vozila pobuđuju.

S par riječi predstavljeni su Lotus Omega, Ferarri 296, Aston Martin DBX 707, Aston Martin DBS, Ferarri 488 Spider, Mercedes GT S-E, Lamborghini Huracan, Range Rover Sport Ultimate Edition, Range Rover, Porsche GT3 Touring i Bentley GT Speed.
Posjedovati ovakav automobil znači i pridavati veliku pozornost svakom detalju, izgledu, zvuku motora, mirisu unutrašnjosti, boji..  Vlasnici luksuznih automobila ostvaruju svoje strasti, a auto Benussi želi im biti partner u pretvaranju snova u stvarnost.
Osim što su uzvanici imali priliku uživati u slici luksuza tehnoloških čuda koja integriraju najfinije materijale sa snažnim strojevima, chefovi Matija Bogdan i Matija Pavlić pobrinuli su se očarati i nepca svih uzvanika, a posluživao se i Special koktel barmena Filipa Lipnika.

Kako bi kupci uživali u kompletnom paketu usluga Auto Benussi u bliskoj budućnosti planira organizirati klub vlasnika luksuznih automobila. To uključuje brigu o automobilu, ali i pružanju novih hedonističkih iskustava.  Isto tako, sljedeće godine u ovo vrijeme planirano je otvorenje zasebnog prodajnog centra posvećenog isključivo luksuznim automobilima.