Auto Benussi oduševio drugim izdanjem Underground projekta: Večer ekskluzivnih automobila, izvrsne hrane i nezaboravne zabave

Auto Benussi oduševio drugim izdanjem Underground projekta: Večer ekskluzivnih automobila, izvrsne hrane i nezaboravne zabave

Auto Benussi održao je drugi po redu Underground party, ovog puta na temu Disco Undergrounda showa kroz koji je predstavio luksuzne automobile, vrhunsku hranu u slijedovima te priredio nezaboravnu zabavu partnerima i prijateljima branda. Godišnjicu projekta Auto Benussi Undeground proslavili su, gdje drugo, nego u najluksuznijoj podzemnoj etaži na zagrebačkom Jankomiru priredivši zabavu o kojoj će se još dugo pričati. 
 

Prvi dio bio je rezerviran za fine dining gdje su dio garaže pretvorili u restoran, u suradnji s Marinom Medakom i RougeMarinom, koji je bio zadužen za impresioniranje partnera večerom u pet slijedova. Na neočekivanom mjestu, a istovremeno u potpuno prirodnom okruženju za ljubitelje automobila,  u pauzama večere izmjenjivale su se zabavne performerske točke. Uzvanici su tako mogli uživati u akrobatskim točkama, plesu s vatrom i u nstupu Sudar Percussion, ansamblu udaraljkaša koji su se savršeno uklopili u događanje.


„Dragi prijatelji tvrtke Auto Benussi, želim vam poželjeti dobrodošlicu na proslavu godine uspjeha Undergrounda. Vjerujem da svi zajedno dijelimo strast i emociju koje su u pozadini posjedovanja ovakvih automobila te se posebno želim zahvaliti našim partnerima“, pozdravio je okupljene Daniel Benussi, direktor tvrtke Auto Benussi uz napomenu kako će se i dalje truditi da svim klijentima pružaju najbolje iz svijeta automobila.

Moderatorica eventa Jelena Glišić s pozornice se također posebno zahvalila partnerima eventa. Medijski partner događanja bio je magazin Yachts Croatia, jedini yachting & lifestyle magazin u regiji – namijenjen najelitnijem dijelu publike i svima koji vole more, jahte i lijepe stvari.


Partner eventa bio je i Mandis, vodeća hrvatska tvrtka koja objedinjuje Outdoor & Instore segmente oglašavanja, već godinama uspješno pronalazi kanale kako poboljšati komunikaciju prema kupcima.

Eurovilla, lider među agencijama za nekretnine s naglaskom na luksuznim nekretninama bila je zadužena za welcome corner na kojem se posluživao pjenušac pod egidom „We sell better life“.

Posebne zahvale uputili su partnerima u segmentu pića pa je tako obiteljska vinarija Saints Hills bila zadužena za zaokruživanje kompletne gastronomske priče sa svoja tri vina, St. Heels Rose, Roko Plavac i Posh Pošip.

Svijet vina, vinoteka by Acrobat D&M, oduševila je prisutne izborom pjenušca i odabirom viskija i konjaka koje su posjetitelji uživali u lounge corneru, zajedno uz cigare Veletabaka, partnera koji se uz Svijet vina pobrinuo za cjelokupno iskustvo uživanja u ekskluzivnim pićima uz cigare.

Posebno su se zahvalili obiteljskoj destileriji Aura iz Buzeta koja se pobrinula da partneri uživaju u njihovim koktelima, spritzevima i custom made koktelima s njihovim pićima.

Direktor Jaguar Land Rover centra, Krunoslav Sven Lupis zahvalio je svima, s naglaskom na vjerne partnere Jaguar Land Rover branda koji su podržali Underground priču. „Mnogi od vas poklonili su nama, kao sigurnom partneru svoje povjerenje prilikom odabira premium vozila te im se ovim putem želimo zahvaliti. Prošlogodišnjim eventom, ljestvicu smo postavili visoko te smo ove godine tražili dodatan upgrade cijele priče. S ciljem da se svi dobro zabavimo i opustimo u nesvakidašnjem okruženju u našoj podzemnoj etaži, priredili smo vam večeru u nekoliko slijedova i brojna performerska iznenađenja koja ćete tek otkriti, a sve sa željom da Auto Benussi i naš Underground budu središte automobilske izvrsnosti i carstvo luksuznih iskustava bez premca”, istaknuo je te kratko predstavio dva nesvakidašnja noviteta na koje su izuzetno ponosni.

Aston Martin DBS 770 Ultimate utjelovljenje je ljepote i ima nevjerojatan začin ekskluzivnosti zahvaljujući brojci od svega 300 proizvedenih primjeraka. Najsnažniji DBS utjelovljenje je britanskog stila i ponos je Auto Benussi Undergrounda. Ferrari SF90 je baš kao njegova dva slova... Science Fiction. Utjelovljenje savršenosti iz Maranella, automobil u kojem kroz tehnologiju i nevjerojatnu brzinu živi svaka molekula DNA slavne talijanske marke i Enza Ferrarija osobno.