Auto Benussi predstavio premium segment na jedinstvenom Martinis Marchi eventu

Auto Benussi predstavio premium segment na jedinstvenom Martinis Marchi eventu
Okupljeni gosti, vlasnici skupocijenih Sunseeker jahti, gosti boutique hotela, koji u diskreciji ugošćuju brojna imena poslovnog, sportskog svijeta i show businessa, gosti ovog posebnog eventa stanovnici i gosti cijelog otoka Šolte, cijeli vikend su uživali na Martinis Marchi posjedu kroz različite zabavne, gastronomske, umjetničke i sportske aktivnosti.
Upravo je za te, vodene vratolomije, bio zaslužan tim iz Luxury Marine Toys, koji je zabavljao sve generacije vodenim vratolomijama i podukama svim zainteresiranima. Vikend je bio kratak za brojne test vožnje u brzim jurilicama najluksuznije garaže u Hrvatskoj, Auto Benussi, koja je predstavila segment premium vozila Auto Benussi Underground. Dva Benussijeva modela, Range Rover HSE 440 plug in hybrid V6 i Bentley Continental GT W12, bila su namijenjena testiranju, dok su se Maserati GranTurismo Trofeo i Ferrari 296 GTB savršeno uklopili u pročelje baroknog dvorca. Burno ljetno popodne čarolijom je ispunila slikarska radionica pod vodstvom slikarice Lidije Jovanović Marušić i poznatog šoltanskog slikara naivca Vicka Buktenice, koji su sve goste podržali u otkrivanju slikarskog talenta i uživanju u ovom iskustvu i izvrsnim Ca'del Bosco vinima.

Za zagrijavanje uz najljepši zalazak sunca bila je zadužena vila DJ Rea uz Altos tekilu i popodne kao da je bilo ispunjeno čarobnim vilinskim prahom dok su gosti plesali na svojim brodovima usidreni u marini koja opravdava titulu najbolje male marine na Jadranu. Domaćini su sve prisutne počastili neočekivanom umjetničkom predstavom ekskluzivno pripremljenu za ovu prigodu. Službeni početak otvorio je prokurist Martinis Marchi imanja Ivan Kuret koji se, između ostalog,  zahvalio svom timu i svim zaposlenicima odjela na trudu i velikoj pripremi ovog događanja Tihani Mravak Sivić - voditeljici hotela, Toniju Milošu - voditelju restorana, Frani Cecić Acosti -voditelju marine te Mariji Gamulin zaduženoj za marketing i organizaciju događanja. „Velika zahvala ide i našim partnerima bez kojih ne bi mogli svake godine stvarati ove neobične priče te svima vama, našim dragim gostima koji nas pratite i vjerno godinama dolazite iz svih dijelova svijeta prvi vikend u kolovozu uživajući u ovim posebnim tematskim večerima i na kraju, nebu, što je hrabro prkosilo kiši na ovu posebnu nam večer“. Sa nestrpljenjem je najavio njihovu interpretaciju poznatog Shakespeareovog djela San Ivanjske noći što je bio znak da, puni amfiteatar može početi uživati u egzotičnim plesnim izvedbama, glumačkim nastupima isprepletenim nježnim baletnim piruetama.  

Čarolija se nastavila u magičnim vrtovima baštinskog dvorca, uz večeru pod zvijezdama na svjetlucavom travnjaku u znaku začarane šume na kojoj su gosti zaista na trenutke ostali očarani. Služeni bogatim gastronomskim delicijama, između ostalog i najukusnijim mesom sa grilla kuće THE MEAT– Art of taste, Mumm šampanjcem i vinima kompanije Wine&Co, ovu ljetnu bajku začinila je i modna
poslastica domaće dizajnerice Ivone Glavaš koja je ekskluzivno predstavila Anovi kolekciju kupaćih kostima i haljina koje odišu zavodljivošću i objedinjuju sve elemente kojemu brend teži- ženstvenost, profinjenost, elegancija, romantičnost. Jednostavnost, ali posvećenost detaljima koji dominiraju modnim rješenjima jer sjajno naglašavaju žensku oduševili su brojne zaljubljenice u modu.
Upečatljiva scenografija pročelja jedinstvenog baštinskog dvorca, koji vješto spaja prošlost i sadašnjost, bogatu povijest i diskretan luksuz, bila je idealna kulisa za ovu modnu bajku.

“Odmalena sam voljela princeze i često znam komentirati da mi je žao što nisam rođena u tom razdobolju, pa koz Anovi modne kreacije nastojim zadržati stil princeza na suvremeni način te istaknuti koliko je bitno da je svaka žena princeza svog života. Zato me posebno oduševio poziv da upravo na ovoj lokaciji, dostojnoj princeza, održimo reviju.” -ispričala je Ivona.

Večer, u kojoj su se izmjenjivali izvođači, performansi, ali i inozemne zvijezde Alexandra Prince & Gentleman Dee, sve su goste držali na nogama dugo u noć pod čarobnim nebom pitajući se da li je sve bio san ili java.