DANI OTVORENIH VRATA U SALONU AUTO BENUSSI

Predstavljanje novog modela Renault CLIO

Novi Renault CLIO

27.09.2019. i 28.09.2019. od 08:00 do 19:00 sati
Industrijska 2D, 52100 Pula
animacija, DJ, catering


slika

POSEBNA PONUDA:


Novi Renault CLIO Life Sce 75 po cijeni od 90.500,00 KN uz 1/3 + 1/3 + 1/3 bez kamata i 5 godina produljenog jamstva.
Ponuda vrijedi do 30.9.2019. za sve fizičke osobe i male poduzetnike. Posebni prodajni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga u suradnji s Unicredit Leasing Croatia d.o.o. Financiranje se ugovara uz valutnu klauzulu u EUR, kamatna stopa za klijente je 0,00%, a jednokratna naknada zaključenja ugovora 2,00% od kupoprodajne cijene vozila. EKS 2,01%. Trajanje ugovora o leasingu 24 mjeseca. Učešće iznosi 33,00% od kupoprodajne cijene vozila. Otkupna vrijednost iznosi 1,00% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing rata je godišnja, a izražava se u EUR i plaća u HRK prema prodajnom tečaju Zagrebačke banke d.d. na dan uplate. Jamstvo od 5 godina obuhvaća 2 godine tvorničkog jamstva i produljeno jamstvo za 3., 4., i 5. godinu ili 100.000 km, a vrijedi do ispunjenja prvog od dvaju navedenih uvjeta. Ponuda za produljeno jamstvo vrijedi bez obzira na način financiranja.

3 RAZLOGA ZA ODABIR NOVOG RENAULTA CLIO

  • Prilagodljiv i zavodljiv gradski automobil
  • Pametan putnički prostor
  • Povezani automobil koji se lako vozi

IZRAZITE SVOJU OSOBNOST

  • Senzualne linije, dinamičan profil, urezani bokovi i novi svjetlosni potpis s Full LED osvjetljenjem… Potpuno novi CLIO osvojit će vas u trenu svojim suvremenim i dinamičnim izgledom i istaknutom novom narančastom metalik bojom Valencia. Legendarno gradsko vozilo s mogućnostima prilagođavanja nudi širok izbor verzija za sve ukuse.

NEKA VAS OČARA

  • Kad je riječ o unutrašnjosti, važan je svaki detalj. Novi CLIO prošao je revoluciju i odlikuje se visokokvalitetnim materijalima i detaljima. Uz pametni putnički prostor usmjeren na vozača i preklopna sjedala uživajte u doživljaju vožnje koji nadahnjuje vaša osjetila. Kako bi vaše zadovoljstvo bilo još i veće, odaberite opremu za prilagodbu unutrašnjosti vozila te komplete ambijentalne rasvjete MULTI-SENSE. Unutrašnjost baš po vašoj mjeri!

UŽIVAT ĆETE U VOŽNJI

  • Jedan od najvećih dodirnih zaslona u klasi s povezanim navigacijskim sustavom, pretraživanjem točaka interesa na Google kartama itd. Zahvaljujući sustavu Renault EASY CONNECT, novi CLIO pruža iznimno jednostavan doživljaj povezanosti! S jednakom lakoćom u gradovima ili na otvorenim cestama, gradski automobil štiti vas i pješake pomoću sustava automatskog kočenja u slučaju nužde. Novi CLIO ima najnoviju tehnologiju Renault EASY DRIVE koja olakšava vožnju i parkiranje, uključujući kameru od 360° i sustav Easy Park Assist.
 
slika
slika
slika
slika

KONTAKT

Adresa: Industrijska 2D, 52100 Pula
Tel: +385 52 385 405
Email: renault@autobenussi.hr