Donna Vekić ponosna je ambasadorica branda Auto Benussi

Donna Vekić ponosna je ambasadorica branda Auto Benussi
Težnja isključivo savršenstvu u svakom detalju spojila je Auto Benussi s Donnom Vekić u luksuznom segmentu vozila. Nepogrešiva izražajnost osebujnog karaktera iza koje stoji intuitivna i inovativna tehnologija, lako svladavanje ceste i terena uz sve vremenske prilike te unutrašnja opremljenost za urbane pustolovine  najfiniji su atributi linije Range Rover Evoque koje je Donna odabrala. Dok uživa u visoko rafiniranoj vožnji, Donna uživa u svakom detalju ovog branda vozila.
Hrvatska teniska zvijezda pridružila se timu branda Auto Benussi kao ambasadorica koja dijeli vrijednosti kompanije Auto Benussi, a to su talent, predanost i izvrsnost što Donna Vekić utjelovljuje.


Kao jedna od najperspektivnijih mladih tenisačica svijeta, svojim sportskim uspjesima i strašću koji ih prate, inspiracija je za kompaniju Auto Benussi. Iz tih razloga, Auto Benussi odabrao je Donnu Vekić za ambasadora koji predstavlja brand pokazujući sofisticiranost i predanost po kojoj je kompanija i prepoznata.
“Sretna sam što se pridružujem kompaniji Auto Benussi kao brand ambasadorica. Oduševljena sam što sam dio priče koja predstavlja luksuz, visoke performanse i vrhunsku kvalitetu te se veselim što ću kroz to upoznati ljude koji dijele istu strast za izvrsnošću kao i ja”, istaknula je Donna Vekić.Među brojnim brandovima koje Auto Benussi zastupa, Donna Vekić je izabrala Range Rover Evoque, model koji odskače svojom odvažnošću. Range Rover Evoque potpuno je opremljen za urbane pustolovine 21. stoljeća dok inovativne značajke kao što su Pivi, Apple Carplay i Android Auto omogućuju poboljšanu povezanost. Elegantant, čvrst i praktičan, Donni će savršeno pristajati na pustolovinama izvan sportskog terena i kao podrška u osvajanju teniskog svijeta.