Ekskluzivno predstavljen novi Range Rover Sport

Treća generacija Range Rover Sporta predstavljena je premijerno u Hrvatskoj u Zagrebu odabranim uzvanicima i novinarima.  
Range Rover Sport je nova definicija sportskog luksuza, te neprimjetno objedinjava energične i instinktivne performanse na cesti s profinjenošću brenda Range Rover.

Treću generaciju odlikuje  sofisticirani, progresivni dizajn te niz tehničkih inovacija
Niz moćnih i učinkovitih pogonskih sklopova uključuje šestocilindarske električne hibride povećanog dometa, moćan novi V8 i blage hibride sa šestocilindarskim benzinskim i dizelskim Ingenium motorima. Potpuno električni pogon bit će uveden 2024. godine, kao nastavak Land Roverova puta elektrifikacije.

To je prvo vozilo koje ima novi adaptivni off-road tempomat, koji je inženjerski projektiran tako da pomogne vozačima da se usredotoče na upravljanje vozilom, pružajući ujednačeno i udobno kretanje na zahtjevnom terenuMinimalistički dizajn novog Range Rovera Sporta proteže se na njegovu potpuno novu unutrašnjost, koji se odlikuje poznatim položajem vozača Range Rover Command Driving Position, najnovijim tehnologijama i najprofinjenijim materijalima, koji zajednički stvaraju upečatljivu ravnotežu suvremene elegancije i iskonskih želja.

Novi Range Rover Sport svako putovanje pretvara u događaj. Može se podesiti da bude dinamičan upravo koliko vozač želi, nudeći unaprijeđene razine profinjenosti i udobnosti. Ta sposobnost kombiniranja dvostrukih karaktera, uz pružanje povećanog luksuza i fokusiranosti vozača, omogućena je opsežnim nizom tehnologija i funkcijaNovi Range Rover dostupan je sa specifikacijama SE, HSE i Autobiography, uz ekskluzivni First Edition koji je dostupan tijekom prve godine proizvodnje, a odlikuje se posebno izabranim specifikacijama. Novi Range Rover Sport je najpoželjniji, najnapredniji i dinamički najsposobniji ikad.

Klikom pogledajte cjenik