Neki vole slušati samo svoj razum. Drugi, vjeruju isključivo svom srcu. Novi Range Rover Velar usrećit će i jedne i druge.

Razum vam pokazuje: legendarni Land Rover koji nijedna prepreka ne može zaustaviti, a njegova zavodljiva silueta otkriva genijalna dizajnerska rješenja i naglašava sjajne bakrene detalje. Tada stanite i poslušajte: to je zvuk vašeg srca koje uzbuđeno kuca.

Range Rover Velar

Range Rover Velar vodeći je predstavnik progresivnog dizajna. Kombinira poznati Range Rover-ov skladni krov i naglašenu bočnu liniju s jednostavnošću koja odiše povjerenjem i individualnošću. Prepoznatljivi detalji dizajna od prednjeg do stražnjeg branika naglašavaju ovaj dojam.

Unutrašnji dizajn

 • OAZA MIRA
  Od sportske pozicije vozača, Head-up Display-a i dvaju 10" zaslona na dodir, do individualnih kliznih naslona za ruke i prilagodljivog ambientalnog osvjetljenja, svaki detalj je osmišljen kako bi pružio profinjeno i suvremeno iskustvo vožnje.

First Edition

 • Range Rover Velar First Edition je utjelovljenje priče o dizajnu automobila. Ova ograničena serija opremljena je najfinijim detaljima i opcijama i to u Corris Grey, Silicon Silver ili Flux izvedbi.*Dostupno samo u prvoj godini prodaje.

Automatski mjenjač s 8 brzina

 • Automatski mjenjač s 8 brzina od strane Land Rover inženjera podešen je za glatke izmjene stupnjeva prijenosa s izvanredno brzom reakcijom. S osam blisko postavljenih stupnjeva, izmjene prijenosa su gotovo neprimjetne.

Interaktivni zaslon vozača

 • Range Rover Velar opremljen je opcijskim 12.3" interaktivnim vozačkim zaslonom na dodir koji može primiti i prikazati velike količine podataka, zabave, kao i podatke sustava aktivne sigurnosti, uključujući navigaciju, telefon, medije i sustave za pomoć vozaču.

Matrix-laser led prednja svjetla

 • MATRIX-LASER LED PREDNJA SVJETLA
  Ova osebujno dizajnirana Matrix-laser LED prednja svjetla proizvode svjetlost blisku kvaliteti dnevnoj svjetlosti, dajući izvrsno osvjetljenje i smanjujući umor oka. Pri brzinama većim od 80km/h laserska tehnologija naglašava glavni snop kako bi povećao vidljivost ceste do 550m. Prilagodljivi sustav voznog snopa koristi prednju kameru kako bi detektirao vozila iz suprotnog smjera i upravljao dugim svjetlima, kreirajući "sjene" oko vozila ili vozila ispred, kako bi nastavili koristiti duga svjetla na putu bez ometanja ostalih korisnika na cesti.

OVJES

 • Stabilan na svojim kotačima; mirnoća vožnje omogućena je pomoću sustava potpuno neovisnih opruga koje su sastavni dio agilne i reaktivne karoserije. Također na raspolaganju, najnoviji elektronski zračni ovjes omogućava izvnrednu povezanost i stabilnost kotača. Sustav neprimjetno mijenja raspodjelu težine, omogućavajući unakrsno povezivanje dijagonalnih kotača kako bi na jako neravnom terenu sva četiri kotača zadržala kontakt s podlogom.
  *Standard kod V6 motora. Opcija kod D240.
 
slika
INFORMATIČKI SUSTAV
Jedinstveno kod Land Rover vozila, novi InControl informatički sustav Touch Pro Duo izgleda i funkcionira kao nijedan drugi. Pružajući bogatstvo informacija i zabave, uključuje najintuitivnije i najintegriranije napredne tehnologije kako bi potpuno uživali u vašem putovanju.
slika
INOVACIJE
Range Rover Velar omogućava učinkovitu, profinjenu i dinamičnu vožnju pomoću palete svojih naprednih V6 i 4 cilindarskih Ingenium motora. Pomoću lagane aluminijske konstrukcije izgrađeni su kako bi zadovoljili dulji period eskploatacije koristeći više recikliranih materijala, s manje emisija i manjom potrošnjom goriva.
slika
PERFORMANSE NA CESTI
Sigurna, udobna i istinski ugodna vožnja. Inovacije, kao što su prilagodljiva dinamika i elektronski zračni ovjes ublažavaju udarce na cesti omogućavajući poboljšane sposobnosti i kvalitetu vožnje. Upravljanje Range Rover-a Velar je agilno, dinamično i precizno, osiguravajući stabilno i povezano kretanje kroz zavoje.
slika
TERENSKE SPOSOBNOSTI
Za uvjerljivu terensku vožnju preko različitih terena, Range Rover Velar opremljen je sustavom za kontrolu spuštanja nizbrdo (HDC) kao dio standardne opreme uz opcijski Terrain Response 2 sustav. Također su dostupni Land Rover sustavi stalnog pogona na sva četiri kotača (4WD), koji omogućavaju neuporedive sposobnosti na svim podlogama u svim vremenskim uvjetima.

slika
SUSTAVI ZA POMOĆ VOZAČU
Range Rover Velar posjeduje široku paletu opcijskih i standardnih sustava za pomoć vozaču kako bi poboljšali iskustvo vožnje. Opremljeni najinovativnijim tehnologijama i riješenjima, ove funkcije će vam olakšati teške situacije u prometu, na autocesti i čak u noćnoj vožnji.
slika
UDOBNOST I POGODNOSTI
Pažljivo izrađene opcije sjedala uključuju Luxtec i Suedecloth, perforiranu Windsor kožu ili Premum Textile i Suedecloth materijale. Tzakođer na raspolaganju su klimatizirana prednja sjedala s memorijom i grijana stražnja sjedala s podesivim naslonom.

KONTAKT

Adresa: Ljubljanska avenija 1, 10000 Zagreb
Tel: +385 1 646 3800
Email: jaguarlandrover@autobenussi.hr