NOVI RENAULT TWINGO

već od 67.900 kn

5 godina jamstva

DODATNE POGODNOSTI:
Bonus do 7.500 kn
5 godina produljenog jamstva
+ Paket COOL


Ponuda vrijedi do 30.6.2019. za sve fizičke osobe i male poduzetnike. Cijena od 67.900 se odnosi na Renault Twingo Life SCe 75 s paketom COOL i uračunatim redovnim bonusom u iznosu od 7.740 kn. Bonus u iznosu od 7.500 kn se odnosi na sve verzije modela Twingo. Jamstvo od 5 godina obuhvaća 2 godine tvorničkog jamstva i produljeno jamstvo za 3., 4., i 5. godinu ili 100.000 km, a vrijedi do ispunjenja prvog od dvaju navedenih uvjeta. Ponuda vrijedi bez obzira na način financiranja.

UDOBNOST

 • Automatski EDC mjenjač s dvostrukom spojkom. Nova značajka u malim gradskim automobilima, automatski EDC mjenjač s dvostrukom spojkom omogućuje neprimjetan prijelaz između stupnjeva prijenosa. Nenadmašno zadovoljstvo vožnje!
 • Višestruku upravljač. Prepoznavanje glasa, tempomat – ograničivač brzine... Jednostavno pristupajte brojnim funkcijama svog malog gradskom automobila dok držite pogled na cesti, a ruke na upravljaču.
 • Varijabilno servoupravljanje. Omogućuje jednostavnije skretanje kotača do maksimalnog kuta. Manje truda, a živahnija vožnja!
 • Automatski klima-uređaj. Kontrola klima-uređaja omogućuje vam odabir idealne temperature, točno u stupanj! Integrirani filtar za putničku kabinu štiti od vanjskih zagađenja.
 • Mekani pokrov krova. Uživajte u glamuroznom pogledu i upijte svaki detalj pejzaža i sunčanog dana.
 • Pomoć pri kretanju na uzbrdici. Ne morate se brinuti da će automobil posustati ili krenuti unatrag kad krećete na uzbrdici... Sa sustavom pomoći pri kretanju na uzbrdici kočnica ostaje pritisnuta dvije sekunde kako biste mogli jednostavno krenuti.

ISKUSTVO U VOZILU

 • Kapacitet prtljažnika. Utovarite sve što vam treba u prtljažnik zapremine do 219 dm3. Preklapanjem stražnje klupa zapremina prtljažnika povećava se na 980 dm3.
 • Utovarna dužina. Novi TWINGO kompaktan je, ali prostrane unutrašnjosti. U njemu možete prevesti predmete do 2,3 m dužine tako da preklopite stražnju klupu i sjedalo suvozača.
 • Pametni pretinci za odlaganje. Mreža iza stražnjih sjedala, pretinci za odlaganje u stražnjim vratima, središnja konzola između prednjih sjedala, središnji pretinac s bravom, pretinac za rukavice s bravom ili torba od tkanine, pregrada za prtljažnik... Novi TWINGO ima sve što vam treba za svakodnevne potrepštine!

EASY CONNECT

 • EASY LINK! Novi intuitivniji ergonomski 7-inčni zaslon korisniku osigurava izvrsnu udobnost. Sasvim novi multimedijski sustav EASY LINK omogućuje vam upotrebu svih Android Auto™ i Apple Carplay™ aplikacija na vašim putovanjima.
 • Radio Connect R&Go Preuzmite aplikaciju R&Go i uživajte u multimedijskim značajkama izravno na svom pametnom telefonu: sigurno odgovarajte na pozive dok vozite, preslušajte tekstne poruke, jednostavno pronađite mjesto za parkiranje svog novog TWINGA ili prepustite aplikaciji WAZE da vas vodi. U slučaju kvara R&Go povezat će vas s uslugom Renault pomoć na cesti.

SIGURNOST

 • Upozorenje na izlazak iz prometne trake. Pri brzinama većim od 70 km/h ovaj sustav upozorava vas ako vozilo nenamjerno prijeđe punu ili isprekidanu crtu. Vizualno i zvučno upozorenje osigurava sigurniju vožnju jer vas upozorava na izlazak iz prometne trake.
 • Sustav za kontrolu tlaka u gumama. Vaš novi TWINGO upravlja i vašim gumama! Ako se guma probuši ili padne tlak, na instrumentnoj ploči prikazat će se upozorenje.
 • Tempomat. Postavite brzinu vožnje ili maksimalnu brzinu. Oboje možete u tren oka namjestiti kontrolama na upravljaču. Jednostavan i učinkovit način da vozite sigurno i bezbrižno.
 • Elektronski sustav stabilnosti vozila. Ako vozilo izgubi kontakt s cestom, funkcija ESC pomaže vam zadržati kontrolu nad vašim gradskim automobilom bez skretanja s putanje.
 • Pasivna sigurnost. Novi TWINGO opremljen je prednjim i bočnim zračnim jastucima i sigurnosnim pojasevima sa zatezačima i graničnicima. Možete postaviti i dječju sjedalicu jer je zračni jastuk suvozača moguće isključiti. Svjetlosni pokazivač na instrumentnoj ploči pokazuje je li oprema aktivna.
 
slika
slika
slika
slika

KONTAKT

Adresa: Industrijska 2D, 52100 Pula
Tel: +385 52 385 405
Email: renault@autobenussi.hr