POSEBNA PONUDA U RENAULTU DO 31. KOLOVOZA

Renault Kadjar Limited TCe 140


Bonus do 16.000 kn
Bon dodatne opreme 1.500 kn
5 godina produljenog jamstva


Renault Kadjar

Ponuda vrijedi do 31.8.2019. za sve fizičke osobe i male poduzetnike. Bonus od 16.000 kn obuhvaća 4.000 kn redovnog bonusa i 12.000 kn bonusa koji se ostvaruje za vozila financirana putem Renault financiranja. Ugovor o kreditu sklapa se s OTP bankom Hrvatska d.d. ., a Ugovor o leasingu sa UniCredit Leasing Croatia d.o.o.. Uvjet za ostvarivanje akcije je minimalni financirani iznos od 50.000 HRK i trajanje Ugovora od 36 mjeseci te sklapanje paketa polica kod ovlaštenog Renault koncesionara. Jamstvo od 5 godina obuhvaća 2 godine tvorničkog jamstva i produljeno jamstvo za 3., 4., i 5. godinu ili 100.000 km, a vrijedi do ispunjenja prvog od dvaju navedenih uvjeta. Ponude za redovni bonus, bon dodatne opreme i 5 godina produljenog jamstva vrijede pri kupnji bez obzira na način plaćanja.

Pustolovni karakter

  • Novi se Renault Kadjar poput pravog pustolova prilagođava različitim uvjetima vožnje zahvaljujući mogućnosti odabira između pogona na prednje kotače ili na četiri kotača* jednim okretom gumba. Linije sportskog terenca ponosno ističu njegov privlačan dizajn, prepoznatljivu prednju masku i 19-inčne aluminijske naplatke spremne za lutanje bespućima.

Zona udobnosti

  • Uživajte u udobnosti Renaulta KADJAR koju donose grijana sjedala s mogućnošću podešavanja duljine sjedišta te privlačnom dizajnu brojnih kromiranih elemenata. Ergonomičnija središnja konzola opremljena je multimedijskim sustavom R-LINK 2 koji omogućuje pristup različitim funkcijama, uključujući aplikacijama vašeg pametnog telefona**

Smisao za prilagođavanje

  • Iskoristite prednosti velikog prtljažnog prostora s jednostavnim pristupom kad je podnica prtljažnika u gornjem položaju. Veći držači čaša između prednjih sjedala, ventilacijski otvori za klimatizaciju zraka i USB priključci za stražnja sjedala promijenit će doživljaj putovanja.

Snažne emocije

  • Novi benzinski motor TCe 160 FAP s turbopunjačem koji mu omogućuje visoke performanse i užitak u vožnji jamči brz odziv i silovita ubrzanja u svim područjima okretaja. Motori Blue dCi 115 odlikuju se funkcijom pretlaka koja povećava snagu i okretni moment prilikom ubrzanja; savršeno rješenje za svladavanje teško prohodnih terena.
 
slika
slika
slika
slika

KONTAKT

Adresa: Industrijska 2D, 52100 Pula
Tel: +385 52 385 405
Email: renault@autobenussi.hr