POSEBNA PONUDA U RENAULTU DO 31. PROSINCA

Renault Kadjar Limited TCe 140


1/3 + 1/3 + 1/3 bez kamata
Redovni bonus 6.000 kn
4 zimske gume
5 godina produljenog jamstva


Renault Kadjar

Ponuda vrijedi do 31.12.2019. za sve fizičke osobe i male poduzetnike. Posebni prodajni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga u suradnji s Unicredit Leasing Croatia d.o.o. Financiranje se ugovara uz valutnu klauzulu u EUR, kamatna stopa za klijente je 0,00%, a jednokratna naknada zaključenja ugovora 2,00% od kupoprodajne cijene vozila. EKS 2,01%. Trajanje ugovora o leasingu 24 mjeseca. Učešće iznosi 33,00% od kupoprodajne cijene vozila. Otkupna vrijednost iznosi 1,00% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing rata je godišnja, a izražava se u EUR i plaća u HRK prema prodajnom tečaju Zagrebačke banke d.d. na dan uplate. Jamstvo od 5 godina obuhvaća 2 godine tvorničkog jamstva i produljeno jamstvo za 3., 4., i 5. godinu ili 100.000 km, a vrijedi do ispunjenja prvog od dvaju navedenih uvjeta. Ponuda za redovni bonus i zimske gume vrijedi bez obzira na način financiranja.

Pustolovni karakter

  • Novi se Renault Kadjar poput pravog pustolova prilagođava različitim uvjetima vožnje zahvaljujući mogućnosti odabira između pogona na prednje kotače ili na četiri kotača* jednim okretom gumba. Linije sportskog terenca ponosno ističu njegov privlačan dizajn, prepoznatljivu prednju masku i 19-inčne aluminijske naplatke spremne za lutanje bespućima.

Zona udobnosti

  • Uživajte u udobnosti Renaulta KADJAR koju donose grijana sjedala s mogućnošću podešavanja duljine sjedišta te privlačnom dizajnu brojnih kromiranih elemenata. Ergonomičnija središnja konzola opremljena je multimedijskim sustavom R-LINK 2 koji omogućuje pristup različitim funkcijama, uključujući aplikacijama vašeg pametnog telefona**

Smisao za prilagođavanje

  • Iskoristite prednosti velikog prtljažnog prostora s jednostavnim pristupom kad je podnica prtljažnika u gornjem položaju. Veći držači čaša između prednjih sjedala, ventilacijski otvori za klimatizaciju zraka i USB priključci za stražnja sjedala promijenit će doživljaj putovanja.

Snažne emocije

  • Novi benzinski motor TCe 160 FAP s turbopunjačem koji mu omogućuje visoke performanse i užitak u vožnji jamči brz odziv i silovita ubrzanja u svim područjima okretaja. Motori Blue dCi 115 odlikuju se funkcijom pretlaka koja povećava snagu i okretni moment prilikom ubrzanja; savršeno rješenje za svladavanje teško prohodnih terena.
 
slika
slika
slika
slika

KONTAKT

Adresa: Industrijska 2D, 52100 Pula
Tel: +385 52 385 405
Email: renault@autobenussi.hr