POSEBNA PONUDA U RENAULTU DO 31.12.2019.

Renault Megane Life Tce 100 FAP već od 123.900,00 KN

Renault Megane

DODATNE POGODNOSTI:
1/3 + 1/3 + 1/3 bez kamata
Redovni bonus 4.000 kn (osim Limited verzija)
4 zimske gume
5 godina produljenog jamstva


Ponuda vrijedi do 31.12.2019. za sve fizičke osobe i male poduzetnike. Posebni prodajni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga u suradnji s Unicredit Leasing Croatia d.o.o. Financiranje se ugovara uz valutnu klauzulu u EUR, kamatna stopa za klijente je 0,00%, a jednokratna naknada zaključenja ugovora 2,00% od kupoprodajne cijene vozila. EKS 2,01%. Trajanje ugovora o leasingu 24 mjeseca. Učešće iznosi 33,00% od kupoprodajne cijene vozila. Otkupna vrijednost iznosi 1,00% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing rata je godišnja, a izražava se u EUR i plaća u HRK prema prodajnom tečaju Zagrebačke banke d.d. na dan uplate. Jamstvo od 5 godina obuhvaća 2 godine tvorničkog jamstva i produljeno jamstvo za 3., 4., i 5. godinu ili 100.000 km, a vrijedi do ispunjenja prvog od dvaju navedenih uvjeta. Ponuda za redovni bonus i zimske gume vrijedi bez obzira na način financiranja.

Besprijekorna završna obrada

  • Pogledajte koliko je diskretna i profinjena kromirana završna obrada u putničkom prostoru. Kamo god pogledate, sve odiše profinjenošću.

Upravljač od napa kože i elegantne navlake

  • Stavite dlan na meku, glatku, a opet robusnu kožu upravljača. Poželjet ćete je zauvijek držati! Uživajte u vrhunskoj kvaliteti i našoj stručnosti koje se ogledaju čak i u prošivima iznimno udobnih sjedala.

Ekskluzivan dizajn

  • Izdvojite se iz gomile s Renaultom MEGANE LIMITED! Elegantni 16-inčni aluminijski naplatci Silverline ostavljaju dojam. Sjajne crne školjke osvrtnih zrcala, zatamnjena stražnja stakla i kromirana oznaka obogaćuju njegov dizajn daškom stila. U kabini ćete uživati u besprijekornoj završnoj obradi i pomno biranim detaljima. Udobno smješteni u sjedalo boje ugljena spremni ste suočiti se s velikim gradom.

Opremljen tehnologijom

  • Otkrijte kako vam tehnologija u Renaultu MEGANE LIMITED može vožnju učiniti zabavnijom, a život jednostavnijim. Pred vašim očima 7-inčni TFT* prilagođava svoje boje stilu vaše vožnje. Umrežena i s mnoštvom značajki, multimedijska konzola R-LINK* upravlja navigacijom i vodi vas kamo god želite poći u Europi. Automatska parkirna kočnica spašava vas brige o tome kako ćete krenuti na uzbrdici. Imamo samo jedan savjet za vas kad se nađete u Renaultu MEGANE LIMITED: uživajte!
 
slika
slika
slika
slika

KONTAKT

Adresa: Industrijska 2D, 52100 Pula
Tel: +385 52 385 405
Email: renault@autobenussi.hr