Posebna ponuda za Renault KADJAR

Posebna ponuda za Renault KADJAR

Posebna ponuda za Renault KADJAR - isporuka odmah!

ISKORISTITE IZVRSNE POGODNOSTI ZA ODREĐENA VOZILA SA ZALIHE:

Ušteda do 22.000 kn
4 zimske gume
5 godina produljenog jamstva
Isporuka odmah


Ponuda vrijedi do 29.02.2020. za fizičke osobe, a odnosi se na vozila sa zalihe. Ušteda do 22.000 kn vrijedi uz Renault financiranje. Posebni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog i operativnog leasinga u suradnji su s UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Za financiranje potrošača putem financijskog leasinga godišnja fiksna kamatna stopa vezana za EUR iznosi 4,99%, a za HRK 5,50%, trošak obrade iznosi 2,00% od kupoprodajne cijene vozila s popustom te EKS iznosi 6,41% do 8,11% (ovisno o periodu financiranja, kamati i iznosu učešća). Period financiranja je od 24 do 84 mjeseci, učešće iznosi minimalno 10,00% od kupoprodajne cijene vozila s popustom, a otkupna vrijednost 1,00% od kupoprodajne cijene vozila s popustom. Leasing rata je mjesečna, s PDV-om, te se prilikom financiranja u EUR plaća do datuma dospijeća u kunskoj protuvrijednosti prema prodajnom tečaju Zagrebačke banke d.d. za EUR na dan izdavanja računa, a prilikom financiranja u HRK do datuma dospijeća u HRK.
Reprezentativni primjer ugovora o financijskom leasingu sa potrošačem sukladno Zakonu o potrošačkom kreditiranju: u slučaju kada kupoprodajna cijena vozila iznosi 188.231,00 HRK s uključenim PDV-om, kupoprodajna cijena vozila s popustom od 22.000,00 HRK iznosi 166.231,00 HRK s uključenim PDV-om. Uz učešće u iznosu od 20 % kupoprodajne cijene vozila s popustom, iznos financiranja je 132.984,80 HRK. Za financiranje putem financijskog leasinga u HRK na period od 60 mjeseci godišnja fiksna kamatna stopa iznosi 5,50 %, trošak obrade iznosi 2,00 % od kupoprodajne cijene vozila s popustom, mjesečna leasing rata iznosi 2.516,03 HRK, a EKS iznosi 6,68 %. Ukupan iznos koji primatelj leasinga mora platiti iznosi 189.194,93 HRK.

Jamstvo od 5 godina obuhvaća 2 godine tvorničkog jamstva i produljeno jamstvo za 3., 4. i 5. godinu ili 100.000 km, a vrijedi do ispunjenja prvog od dvaju navedenih uvjeta uz Renault financiranje.

Ponuda za zimske gume vrijedi bez obzira na način financiranja. Prosječna potrošnja u mješovitoj vožnji: 4,2 – 6,1 l/100 km. Emisije CO2: 114 – 138 g/km. Slika je simbolična.

Pobjegnite od svega sa stilom...  
PUSTOLOVNI KARAKTER
  • Novi se Renault Kadjar poput pravog pustolova prilagođava različitim uvjetima vožnje zahvaljujući mogućnosti odabira između pogona na prednje kotače ili na četiri kotača* jednim okretom gumba. Linije sportskog terenca ponosno ističu njegov privlačan dizajn, prepoznatljivu prednju masku i 19-inčne aluminijske naplatke spremne za lutanje bespućima.
ZONA UDOBNOSTI
  • Uživajte u udobnosti Renaulta KADJAR koju donose grijana sjedala s mogućnošću podešavanja duljine sjedišta te privlačnom dizajnu brojnih kromiranih elemenata. Ergonomičnija središnja konzola opremljena je multimedijskim sustavom R-LINK 2 koji omogućuje pristup različitim funkcijama, uključujući aplikacijama vašeg pametnog telefona**
SMISAO ZA PRILAGOĐAVANJE
  • Iskoristite prednosti velikog prtljažnog prostora s jednostavnim pristupom kad je podnica prtljažnika u gornjem položaju. Veći držači čaša između prednjih sjedala, ventilacijski otvori za klimatizaciju zraka i USB priključci za stražnja sjedala promijenit će doživljaj putovanja.
SNAŽNE EMOCIJE
  • Novi benzinski motor TCe 160 FAP s turbopunjačem koji mu omogućuje visoke performanse i užitak u vožnji jamči brz odziv i silovita ubrzanja u svim područjima okretaja. Motori Blue dCi 115 odlikuju se funkcijom pretlaka koja povećava snagu i okretni moment prilikom ubrzanja; savršeno rješenje za svladavanje teško prohodnih terena.