UPOZNAJ NOVI E-PACE!

Jedinstvena vrsta - sportaš i SUV istovremeno. Jurilica nadahnuta izazovima, zvijer spremna i za zahtjevne terene. Sada je dostupan s Intelligent AWD i Active Driveline tehnologijom. Dolazi sa sportskim podvozjem i poboljšanim ovjesom. Elegantna i prostrana unutrašnjost prilagođena je tebi i tvom istinskom vozačkom užitku, a uključuje i prtljažnik zapremnine do 1.234 litre.

NOVI E-PACE UZ MJESEČNU RATU VEĆ OD 245 EUR+PDV*

Range Rover Velar

Emisija CO2: 143-203 g/km. Kombinirana potrošnja goriva: 4,7-8,0 l/100 km. *Uvjeti fnanciranja odnose se na model JAGUAR E-PACE R-DYNAMIC S 2.0D TD4 150 KS FWD M6 putem operativnog leasinga u suradnji s OTP Leasing d.d. Kamatna stopa korištena u izračunu naknade za leasing i ukupna naknada za leasing je nepromjenjiva za cijelo vrijeme trajanja ugovora. Trošak obrade iznosi 0,50% od neto cijene objekta leasinga. Trajanje ugovora o leasingu 60 mjeseci, posebna najamnina 20% neto cijene objekta leasinga. Ostatak vrijednost iznosi 52% neto cijene objekta leasinga. Leasing rata je mjesečna, izražava se u EUR i plaća, do datuma dospijeća, u HRK prema prodajnom tečaju OTP banke d.d. na dan izdavanja računa. Max. dozvoljena kilometraža iznosi 15.000 km/god.

NOVI DIESEL

  • Čišći nego ikad, današnji Jaguarovi diesel motori nude poboljšanu učinkovitost goriva s karakteristikama okretnog momenta pogodnim za off-road terene i vuču. To je kombinacija koja stvara doista pouzdane performanse za duga putovanja.

BENZIN

  • Omogućavajući dinamičnu i agilnu vožnju, naša nova paleta benzinskih motora zadržava naslijeđe Jaguarovog legendarnog ponašanja na cesti, istovremeno omogućavajući impresivno nisku potrošnju goriva i CO 2 emisija.

ELEKTRIČAN (EV)

  • Naši sofisticirani, potpuno električni pogoni omogućavaju visoke performanse s nula emisija ispuha. Pogonjen parom električnih motora, s baterijom koja se nadopunjava pomoću regenerativnog kočenja i plug-in priključka punjenja, EV je elektrificirajuća budućnost Jaguara.
 
slika
ATRAKTIVAN I PRIVLAČAN
E‑PACE je sa svojim skulptorskim poklopcem motora i mišićavim stražnjim dijelom dinamičan i okretan SUV s linijama coupéa. Za upečatljivu prisutnost na cesti, E‑PACE ima elegantna LED prednja svjetla i jedinstvena LED stražnja svjetla. Za povećanje sigurnosti sa stilom, odaberite Matrix LED prednja svjetla sa svjetlima za dnevnu vožnju i animiranim pokazivačima smjera.
slika
KOKPIT PRILAGOĐEN VOZAČU
U modelu E‑PACE interijer fokusiran na vozača sadrži materijale visoke kvalitete i suvremen dizajn. Kokpit okružuje vozača pružajući sve kontrole i instrumente nadohvat ruke kako biste se u potpunosti mogli prepustiti uzbudljivom užitku vožnje. Svaka komponenta u modelu E‑PACE minuciozno je izrađena kako bi pružila profinjeni taktilni doživljaj.
slika
IN-CAR TEHNOLOGIJA
Stvorena da vožnju učini sigurnijim i još većim užitkom, vrhunska tehnologija modela E‑PACE sadrži naš Touch Pro sustav za informacije i zabavu uključujući 10" zaslon na dodir sličan tabletu.
slika
DOVOLJNO MJESTA ZA SVE
Sudeći prema prostranosti interijera, E‑PACE nema pandana u svojoj klasi automobila. Duboka središnja konzola s odvojivim držačima za čaše primjer je vrlo fleksibilne organizacije unutrašnjosti. Veliki pretinac za rukavice idealan je za sve potrepštine koje želite držati nadohvat ruke, a duboki otvori na unutrašnjoj strani prednjih vrata promišljeno su dizajnirani kako bi svojom veličinom obuhvatili širok raspon predmeta.

slika
ZRAČNI JASTUK ZA ZAŠTITU PJEŠAKA
U slučaju sudara senzori smješteni u braniku aktivirat će zračni jastuk skriven ispod poklopca motora. Zračni jastuk iskočit će iz prostora ispod poklopca motora kako bi se prolaznici ili biciklisti zaštitili od udara u vjetrobransko staklo.
slika
KONCERTNO ISKUSTVO U VAŠEM JAGUARU
Doživite vlastiti izbor glazbe uz više jasnoće i točnosti nego ikada prije zahvaljujući Meridianovoj vrhunskoj audio-tehnologiji. Inovativne tehnologije omogućavaju svu punoću i jasnoću žive izvedbe pomoću vašeg audio sustava i strateški postavljenih zvučnika. S opcijskom jedinstvenom TrifieldTM tehnologijom i Cabin Correction sustavom za kompenziranje različitih površina i materijala, britanski audio brand Meridian†† obuhvaća vas ritmom glazbe, izvrsnom definicijom, kristalno jasnim visokim i punim, dubokim bas tonovima.

KONTAKT

Adresa: Ul. Velimira Škorpika 32, 10000 Zagreb
Tel: +385 1 646 3800
Email: jaguarlandrover@autobenussi.hr