Zajamčeni luksuz: Jaguar Land Rover najavljuje petogodišnje jamstvo na sve nove modele Range Rover, Defender i Discovery

Zajamčeni luksuz: Jaguar Land Rover najavljuje petogodišnje jamstvo na sve nove modele Range Rover, Defender i Discovery
Petogodišnje jamstvo proizvođača za sve nove modele Range Rover, Defender i Discovery stupit će na snagu 1. rujna 2023. Ova inicijativa će klijentima pružiti dodatnu samopouzdanost i staloženost pri odabiru vozila neke od luksuznih marki JLR-a.

Novo jamstvo odnosi se na sve modele u cijeloj Europi i produljuje postojeće trogodišnje jamstvo za pružanje zaštite na do pet godina ili 150.000 kilometara – već prema tome što nastupi ranije.
Kao rezultat toga, klijenti će biti sveobuhvatno zaštićeni jamstvom i nastaviti uživati u najvišoj kvaliteti usluge dulje nego ikada.

Uz to, klijenti Range Rovera, Defendera i Discoverya također će uživati u povezivosti uz InControl Remote tijekom pet godina ili 150.000 kilometara, što pruža dodatnu pogodnost i organizira pomoć u slučaju hitnog slučaja – u skladu s iskustvima koje JLR želi pružati za suvremene luksuzne marke.

Trogodišnja jamstva su standard unutar automobilske industrije, stoga Range Rover, Defender i Discovery čine korak dalje za svoje klijente uvođenjem petogodišnje police. Svi modeli svake od marki bit će pokriveni novim petogodišnjim jamstvom, uključujući blage i plug-in električne hibride, od 1. rujna 2023.

Nova jamstva znače da će klijenti u cijeloj kući brendova JLR uživati istu razinu zaštite, budući da modeli Jaguar koriste pogodnosti petogodišnjeg jamstva od 1. srpnja 2022.

Proširenje postojećeg jamstva ima za cilj poboljšati iskustvo klijenata i vlasnika s uslugama tijekom razdoblja pokrića, a istodobno omogućuje privatnim korisnicima i komercijalnim operaterima transparentan izračun troškova održavanja i poslovanja tijekom duljeg razdoblja.

Novo petogodišnje jamstvo će poboljšati vlasničko iskustvo i obećava pozitivan utjecaj na rezidualne vrijednosti modela Range Rover, Defender i Discovery. Zauzvrat, to će pružiti pogodnosti prilikom stavljanja rabljenih primjeraka na tržište. Dugoročno, veće rezidualne vrijednosti smanjuju vlasničke troškove jer potiču konkurentnije uvjete leasinga i financiranja.

Povećani pristup povezivosti uz InControl Remote također će biti dostupan od 1. rujna za sve novoregistrirane modele. Korisnicima omogućuje laku i intuitivnu interakciju s njihovim vozilom, čak i na velikim udaljenostima. Ova aplikacija za pametni telefon može se koristiti za provjeru razine preostalog goriva i stanja napunjenosti te za provjeru jesu li vrata i prozori zatvoreni ili otvoreni. InControl Remote također optimizira pomoć na cesti i automatski šalje hitni poziv ako je to potrebno.

Novo petogodišnje jamstvo JLR-a primjenjivat će se na svim europskim tržištima od 1. rujna, čime će se podići kvaliteta usluga na cijelom kontinentu.