Alfa Romeo 4CRođen iz natjecanja

Odražava legendarne sportske automobile: slavne i pobjedničke. Grmljavinu njihovih motora. Klicanje mase uz staze. Izvoran entuzijazam i strast. Alfa Romeo 4C nastao je u najčišćem duhu automobila Alfa Romeo. Dizajnerski i tehnološki jedinstveni automobil stvoren je kako bi uzbudio vozača i na trkaćoj stazi i na cesti. Sada se može ostvariti san svakog pasioniranog vozača.

Kontaktirajte nas

Alfa Romeo 4COstvareni san.

Napravljen u Modeni, model Alfa Romeo 4C spoj je dviju jedinstvenih kvaliteta: inženjerstva Alfa i proizvodnje Maserati, u jednom. 4C. Čisti Alfa Romeo.

Alfa Romeo 4CSavršen omjer snage i težine

Alfa Romeo 4C, svojom konfiguracijom s motorom postavljenim u sredinu i sofisticiranim izgledom ovjesa (preklopljena stopica na prednjem dijelu, napredni McPherson na stražnjem dijelu), savršeno je izbalansiran automobil koji je vladar ceste pri bilo kojoj brzini. Snažan kočioni sustav sa samoventilirajućim perforiranim diskovima i vilicama Brembo na prednjim kotačima omogućuje da se Alfa Romeo 4C zaustavi od 100 do 0 km/h za samo 36 metra. Alfa Romeo 4c je, osim toga, opremljena prednjim i stražnjim gumama različitog promjera kako bi se omogućilo savršeno prianjanje na svi vrstama cesta i u svim vremenskim uvjetima.
© 2021 - Auto Benussi d.o.o. Sva prava pridržana
Tvrtka Auto Benussi d.o.o. ovlašteni je zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila brendova: Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Lancia, Mazda, Renault, Dacia, Nissan, Jaguar i Land Rover. Tvrtka je osnovana u veljači 2005. godine sa sjedištem u Puli, te preuzima zastupništvo za Fiat, Alfa Romeo i Lanciu. Konstantnim praćenjem suvremenih trendova, ulaganjem u opremu i obuku kadrova te kvalitetnim i predanim radom povećava tržišni udio iz godine u godinu. 2015. godine preuzima zastupništvo za nova Renault i Dacia vozila.
web dizajn: design project
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.