Alfa Romeo MITOKompaktni super mali automobil s osobnošću

Alfa MiTo predstavlja prvi korak u svijet Alfa Romeo i sa sobom donosi sve osjećaje u vožnji koje obilježavaju marku. Kako biste saznali više o modelu Alfa MiTo, konfigurirajte svoj vlastiti automobil. Kako bi vam se osigurao stalan užitak u vožnji automobil Alfa MiTo opremljen je tehnologijama zbog kojih se nećete željeti odvojiti od automobila i ceste. Od kočenja do pogona automobil Alfa MiTo pruža najsofisticiranije elektroničke uređaje za kontrolu dinamičkog ponašanja automobila. Sustav Uconnect™ pruža svijet multimedijskih funkcija i usluga na samo jedan dodir ili riječ zahvaljujući zaslonu u boji osjetljivom na dodiru od 5” i glasovnom prepoznavanju.

Kontaktirajte nas

Alfa Romeo MiToOdlučna vožnja na vašu zapovijed

Sustav Alfa D.N.A. ekskluzivni je birač načina vožnje za alfa Romeo koji prilagođava performanse vozila stilu vozača i uvjetima na cesti. Tri su načina rada: Dynamic (dinamični), za performanse, Natural (prirodni) za optimalnu uštedu goriva i All-Weather (za sve vremenske uvjete) za suočavanje lošim vremenskim uvjetima i uvjetima slabog prianjanja.

Alfa Romeo MITONaslijeđe elegancije

Već na prvi pogled prepoznatljiv kao Alfa Romeo i s dizajnerskim značajkama preuzetim s modela Alfa Romeo 8C, Alfa MiTo dinamičan je automobil koji odgovara vašem životnom stilu. Zašto danas ne biste otkrili svoj automobil.

Unutrašnjost s karakterističnom armaturnom pločom i sjedalima predstavlja najnoviji izričaj talijanskog stila. Sportski pa ipak udoban, s posebnom pažnjom posvećenom detaljima i završnim obradama kao što su omotana sjedala u unutrašnjosti automobila Alfa MiTo pripremaju vas za doživljaj pravog užitka u vožnji.
© 2021 - Auto Benussi d.o.o. Sva prava pridržana
Tvrtka Auto Benussi d.o.o. ovlašteni je zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila brendova: Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Lancia, Mazda, Renault, Dacia, Nissan, Jaguar i Land Rover. Tvrtka je osnovana u veljači 2005. godine sa sjedištem u Puli, te preuzima zastupništvo za Fiat, Alfa Romeo i Lanciu. Konstantnim praćenjem suvremenih trendova, ulaganjem u opremu i obuku kadrova te kvalitetnim i predanim radom povećava tržišni udio iz godine u godinu. 2015. godine preuzima zastupništvo za nova Renault i Dacia vozila.
web dizajn: design project
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.