FIAT 500 HYBRID LAUNCH EDITIONTemelj stila

Model 500 ponosan je na svoju hibridnu dušu i ponosno je pokazuje kroz ekskluzivan logotip modela Hybrid Launch Edition na B-stupu: jasan znak koliko FIAT predano radi na osiguranju veće održivosti. Novi modeli 500 i 500C Hybrid Launch Edition elegantni su od krova do naplataka. Uživajte u eleganciji naplataka od lake legure od 16” u mat crnoj završnoj obradi i s bijelim pojedinostima na poklopcu kotača. Čišće nebo, bolji pogled. Nema nište bolje od uživanja u svježem povjetarcu i zatim ulaska u elegantni novi 500C Hybrid Launch Edition s crnim krovom.

Kontaktirajte nas

FIAT 500 HYBRID LAUNCH EDITIONUnutarnja ljepota

Detalji od satiniranog kroma simbol su elegancije i visoke klase. Uživajte u njima gledajući i dodirujući kolo upravljača i ručicu mjenjača. Sjedala su izrađena od materijala Seaqual®: posebnog materijala djelomično izrađenog od reciklirane plastike prikupljene na dnu mora. Kao i izvana, i u unutrašnjosti je svaki detalj novog modela 500 i 500C Hybrid Launch Edition odraz njegove hibridne duše, baš poput ekskluzivne ploče s instrumentima u boji karoserije, mat zelenoj boji Dew.

FIAT 500 HYBRID LAUNCH EDITIONTako lako - Android auto™

Novi modeli 500 i 500C Hybrid Launch Edition kompatibilni su sa značajkom Android AutoTM. Povežite svoj pametni telefon i upravljajte kartama, glazbom, kontaktima i još puno toga, a bez ugrožavanja svoje sigurnosti. Zahvaljujući korisnički prilagodljivom sučelju vaše se aplikacije prikazuju na Uconnect™ 7” HD zaslonu, organizirane u stranice koje se jednostavno čitaju.​
© 2021 - Auto Benussi d.o.o. Sva prava pridržana
Tvrtka Auto Benussi d.o.o. ovlašteni je zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila brendova: Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Lancia, Mazda, Renault, Dacia, Nissan, Jaguar i Land Rover. Tvrtka je osnovana u veljači 2005. godine sa sjedištem u Puli, te preuzima zastupništvo za Fiat, Alfa Romeo i Lanciu. Konstantnim praćenjem suvremenih trendova, ulaganjem u opremu i obuku kadrova te kvalitetnim i predanim radom povećava tržišni udio iz godine u godinu. 2015. godine preuzima zastupništvo za nova Renault i Dacia vozila.
web dizajn: design project
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.