FIAT 500 LA PRIMAPrirodna paleta

Ljepota susreće svrhu u kabini novog nadolazećeg modela 500 «la Prima». Njegove tri nove boje inspirirane su bojama prirode. Novi nadolazeći 500 «la Prima» ostat će dosljedan svojim korijenima: bitne linije bit će izvedene tiho, lagano i čisto, uz zadržavanje svih stilskih značajki ikone. Prvih 500 komada nadolazećeg novog modela 500 «la Prima» imat će odgovarajuću značku s različitim prilagodbama prema vašoj državi tako da se prilikom otkrivanja svojeg novog električnog automobila osjećate kao kod kuće. Svi sljedeći modeli 500 «la Prima» neće imati značku “la Prima 500e – 1 of 500″. Otvorite svoj automobil bez petljanja s ključevima. Redizajnirana električna kvaka vrata sa sustavom e-brave izgledat će izvornije i bit će lakša za uporabu u usporedbi s bilo kojim prethodnim modelom 500. Samo držite ključ u džepu i pritisnite dodirnu tipku s unutrašnje strane kako biste otključali automobil i ugodno se smjestili u sjedalo.

Kontaktirajte nas

FIAT 500 LA PRIMADoživite novi prostor

Svaki detalj bit će tako dizajniran da se postigne veća prostranost uz uporabu prirodnih i sirovih materijala. Vaši predmeti imat će više prostora nego ikada prije. Novi nadolazeći model 500 «la Prima» imat će obnovljene pretince za odlaganje, s držačem pametnog telefona i izvlačnim držačem za čaše, kako bi sve bilo pri ruci i kako bi vožnja bila uz manje stresa. Odgovarajući logotip s klasičnom značkom 500 obogaćuje upravljač izvrsnog izgleda, ponovo oblikovan kako bi se istaknuo osnovni stil s dvije prečke Fiata 500 iz ’57. I sjedala bez kože u novom modelu 500 «la Prima» predstavljaju novinu. Ukrašena Fiatovim monogramom, mogu se podešavati u raznim smjerovima (regulacija u 6 smjerova), bolje obuhvaćaju tijelo i grijana su.

FIAT 500 LA PRIMAVaš 500 u vašem pametnom telefonu

Potpuno novi Cinerama informacijsko-zabavni sustav novog modela Fiat 500 «la Prima», sa sjajnim 10,25″ zaslonom uvijek će biti širok i čitljiv. Ultra brzo Bluetooth uparivanje povezat će sve pametne telefone u automobilu za manje od 5 sekundi od otvaranja vrata. Također, sučelje koje sliči sučelju pametnog telefona s potpuno prilagodljivim rasporedom prikaza omogućit će vam laku i brzu uporabu vašeg sustava. Nadolazeći novi model 500 «la Prima» također će uključivati bežični punjač mobilnih uređaja kako biste uvijek bili povezani.

 
© 2021 - Auto Benussi d.o.o. Sva prava pridržana
Tvrtka Auto Benussi d.o.o. ovlašteni je zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila brendova: Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Lancia, Mazda, Renault, Dacia, Nissan, Jaguar i Land Rover. Tvrtka je osnovana u veljači 2005. godine sa sjedištem u Puli, te preuzima zastupništvo za Fiat, Alfa Romeo i Lanciu. Konstantnim praćenjem suvremenih trendova, ulaganjem u opremu i obuku kadrova te kvalitetnim i predanim radom povećava tržišni udio iz godine u godinu. 2015. godine preuzima zastupništvo za nova Renault i Dacia vozila.
web dizajn: design project
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.