FIAT 500X City LookPerformanse koje ostavljaju dojam

Model 500X odražava vrijednosti koje su model 500 pretvorile u ikonu koja je prepoznatljiva u cijelom svijetu. Dovoljan je samo kratak pogled kako bi se uočile značajke koje je naslijedio od ovog povijesnog modela: okrugla dvostruka prednja svjetla, trapezoidno oblikovani poklopac motora, kromirana "krila" sa svake strane FIAT logotipa, te otvori za zrak koji čine da prednji kraj liči nasmijanom licu.

Straga se mogu uočiti odvojeni svjetlosni sklopovi, okruženi sjajnim prstenom, obrubljeni stražnji prozor, FIAT logotip i kromirana ručka.

Kontaktirajte nas

FIAT 500X City LookPrilagođavanje

Za više radosti u boji, u ponudi je pet Xtra paketa (Red, White, Black, Bronze, Beige) koji uključuju pokrove vanjskih zrcala, letvice na vratima i naljepnice za krov/poklopac motora, koji savršeno odgovaraju aluminijskim naplatcima. Chrome Xtra paket dostupan je za one koji preferiraju potpuni kromirani izgled.

Atraktivan i funkcionalan, 500X nudi široku paletu sustava za prijevoz sportske opreme kao što su bicikli, daske za surfanje, skije i daske za skijanje, kao i niz dodataka konstruiranih kako bi se najbolje iskoristio prtljažnika, koji uključuju štitnike, mreže i elemente za organiziranje. A, za veću udobnost, model 500X nudi dva paketa za slobodno vrijeme: Summer i Winter Xtra pakete, koji redom kombiniraju nosač za bicikl i skije zajedno sa zaštitom za prtljažnik.

Kako bi pretvorili vaš automobil u ekskluzivni predmet, MOPAR je dizajnirao niz 18” aluminijskih naplataka specijalno za model 500X, te koji su dostupni u 5 ekskluzivnih izvedbi.

FIAT 500X City LookEkstra udobnost

Kvaliteta unutar Fiata 500X odmah je uočljiva. Jako profinjeni na dodir mekani materijali, zaokružena trodimenzionalna prednja ploča, umetci na središnjem tunelu mjenjača i oblogama vrata s imitacijom ugljičnih vlakana ili brušenog aluminija. Sjedala osiguravaju idealnu udobnost sa svojim prostranim i obuhvaćajućim sjedalima, presvučenim tehničkom tkaninom u dvije boje, crno/sivoj ili crnoj/crvenoj. Bočne stranice sjedala oplemenjene su detaljima napravljenim od jako posebnih materijala, a središnji dio je presvučen od električki zavarene tkanine s “prêt-à-porter” i umetcima od eko kože. Ekskluzivno ambijentalno svjetlo čini da iskustvo u kabini bude još ugodnije..
© 2021 - Auto Benussi d.o.o. Sva prava pridržana
Tvrtka Auto Benussi d.o.o. ovlašteni je zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila brendova: Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Lancia, Mazda, Renault, Dacia, Nissan, Jaguar i Land Rover. Tvrtka je osnovana u veljači 2005. godine sa sjedištem u Puli, te preuzima zastupništvo za Fiat, Alfa Romeo i Lanciu. Konstantnim praćenjem suvremenih trendova, ulaganjem u opremu i obuku kadrova te kvalitetnim i predanim radom povećava tržišni udio iz godine u godinu. 2015. godine preuzima zastupništvo za nova Renault i Dacia vozila.
web dizajn: design project
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.