FIAT 500X URBAN
Dašak stila
FIAT 500X URBAN Dašak stila
FIAT 500X URBAN Dašak stila

FIAT 500X URBANDašak stila.

Sagledajte grad kao nikad prije, s inovativnim LED prednjim svjetlima veće svjetline. Što je još bolje, svjetla štede do 66% energije u odnosu na standardne halogene lampe i traju puno duže! Sklopovi stražnjih LED svjetača modela 500X, s pozadinom u boji karoserije, ističu nepogrešivi stil obitelji 500. Također su opremljeni LED lampama kako biste bili sigurni da će vas uočiti i primijetiti kamo god krenuli. U Fiatu 500X Urban svaki detalj je dizajniran kako bi zajamčio najveću udobnost. Pa tako i ergonomski upravljač s integriranim audio kontrolama i redizajnirana ploča s instrumentima bolje čitljivosti.

Kontaktirajte nas


FIAT 500X URBANUdobno se smjestite

U Fiatu 500X Urban svaki detalj je dizajniran kako bi zajamčio najveću udobnost. Pa tako i ergonomski upravljač s integriranim audio kontrolama i redizajnirana ploča s instrumentima bolje čitljivosti. Stilski izvana i udoban iznutra. Fiat 500X ima osvježenu unutrašnjost s umetcima od techno kože na sjedalima, armaturnoj ploči u boji karoserije i nepogrešivom 500X logotipu kao potpisu umjetnika na remekdjelu.

FIAT 500X URBANNajbolja zaštita

Uporabom kamere ugrađene iza vjetrobrana, sustav prepoznaje glavne prometne znakove i ograničenja brzine te odgovarajuće ikone prikazuje na ploči s instrumentima i upozorava vas ako se prebrzo vozite. Održavajte trenutačnu brzinu sa sustavom prepoznavanja prometnih znakova i inteligentnim tempomatom. Samo s jednim klikom možete namjestiti graničnu brzinu u skladu s ograničenjem brzine koje je prepoznao sustav prepoznavanja prometnih znakova. Najbolja zaštita, čak i u smislu pasivne sigurnosti, sa šest zračnih jastuka – prednjim, bočnim i zračnim zavjesama.
© 2021 - Auto Benussi d.o.o. Sva prava pridržana
Tvrtka Auto Benussi d.o.o. ovlašteni je zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila brendova: Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Lancia, Mazda, Renault, Dacia, Nissan, Jaguar i Land Rover. Tvrtka je osnovana u veljači 2005. godine sa sjedištem u Puli, te preuzima zastupništvo za Fiat, Alfa Romeo i Lanciu. Konstantnim praćenjem suvremenih trendova, ulaganjem u opremu i obuku kadrova te kvalitetnim i predanim radom povećava tržišni udio iz godine u godinu. 2015. godine preuzima zastupništvo za nova Renault i Dacia vozila.
web dizajn: design project
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.