FIAT PANDA 4X4Pustolovina započinje ovdje

Kamo god se uputili i bez obzira na vašu rutu, Panda 4x4 će se suočiti sa izazovom. Težak teren i terenske staze nisu izgovor; ovo je automobil s talentom da svaku malu prepreku pretvori u mogućnost za ozbiljnu zabavu.

Ekstremna sposobnost. Ekstremna tehnologija. Ekstremna sigurnost. Nova Panda 4×4 je spremna na sve izazove.

Bez obzira što vam se nalazi na putu, možete biti sigurni da će Panda 4×4 ponuditi vrhunske sigurnosne značajke. ESP (elektronska kontrola stabilnosti) omogućuje vam bezbrižnu vožnju i vrhunsku stabilnost, bez obzira na uvjete. U isto vrijeme na raspolaganju vam je ABS sustav s unaprijeđenim performansama, koji osigurava potpunu kontrolu na automobilom, čak i pri naglom kočenju. A povrh svega, dio standardne opreme su zračni jastuci vozača i suvozača, te zračne zavjese. Nova Panda 4×4 pruža vam svu sigurnost koju trebate i puno više.

Kontaktirajte nas

FIAT PANDA 4X4Uđite u kabinu

Nova Panda 4×4 jedini je gradski automobil koji nudi pogon na četiri kotača. Pravo višenamjensko vozilo, koje je spremno suočiti se s najtežim planinskim cestama i gužvom urbane džungle, s jednakim entuzijazmom. U čemu je tajna? Sustav pogona na četiri kotača s raspodjelom okretnog momenta prema potrebi koristi dva diferencijala, plus elektronski upravljanu spojnicu koja jednoliko i proporcionalno raspodjeljuje snagu na dvije osovine. Nova Panda 4×4 jamči prave terenske sposobnosti, a zahvaljujući funkciji elektronske blokade diferencijala, s lakoćom može svladavati najteže terene. Granica je samo vaš osjećaj za pustolovinu.

Kada se stvari zaoštre, nova Panda 4×4 nastavlja vožnju. Na površinama sa slabim prianjanjem ili u ekstremnim uvjetima, ELD sustav može se aktivirati iz udobnosti sjedala vozača. Jedan pritisak na tipku dovoljan je za blokiranje prednje i stražnje osovine kako bi se optimiziralo prianjanje kotača vozila u najtežim uvjetima. Teški tereni? S novom pandom 4×4 takvo nešto ne postoji.

FIAT PANDA 4X4Prihvatite otvorene prostore

Neka vam bude udobno. U novoj Pandi 4×4 ima mjesta za sve i svakoga. Unutrašnjost presvučena eko kožom i tkaninom naglašava njegovu ”ekološku” stranu, dok vam značajke kao što je pretinac na prednjoj ploči i opcija različitih konfiguracija sjedala, omogućuju da imate funkcionalnu i prostranu putničku kabinu. Panda 4×4 je savršeni suputnik, bez obzira na vašu pustolovinu na otvorenom.

S novom Pandom 4×4, možete udobno putovati, bez obzira što se nalazilo na vašem putu. Uz ponudu benzinskih ili dizelskih motora, plus pogon na četiri kotača, elektronsku blokadu diferencijala i ESP kao dio standardne opreme, možete se suočiti s najtežim terenima uz svu udobnost koju vam pruža putnička kabina.
© 2021 - Auto Benussi d.o.o. Sva prava pridržana
Tvrtka Auto Benussi d.o.o. ovlašteni je zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila brendova: Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Lancia, Mazda, Renault, Dacia, Nissan, Jaguar i Land Rover. Tvrtka je osnovana u veljači 2005. godine sa sjedištem u Puli, te preuzima zastupništvo za Fiat, Alfa Romeo i Lanciu. Konstantnim praćenjem suvremenih trendova, ulaganjem u opremu i obuku kadrova te kvalitetnim i predanim radom povećava tržišni udio iz godine u godinu. 2015. godine preuzima zastupništvo za nova Renault i Dacia vozila.
web dizajn: design project
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.