FIAT TIPOElegantno udoban

Užitak vožnje pronašao je svoju dimenziju. Unutrašnjost je osmišljena i izrađena kako bi se živjelo u potpuno ispunjenom, tehnološki opremljenom i, prije svega, udobnom prostoru za sve. Unutrašnjost i prostori koji su na samom vrhu u segmentu, pružaju najveću udobnost u vožnji. Svako putovanje postaje jedinstveno iskustvo, praktičan je i savršen za tvoje potrebe.

Tipo je opremljen sa 6 zračnih jastuka kako bi ti zajamčio maksimalnu zaštitu na svakom tvom putovanju.

Kontaktirajte nas

FIAT TIPOAerodinamika

Osmišljena da bude učinkovita. Najbolji CX (koeficijent aerodinamičnosti) u segmentu jamči smanjenu potrošnju.

Moderan i ekološki motor sjajnih performansa i uvijek niske potrošnje.

Svako okretanje, pa čak i na najužem prostoru, postaje jednostavno i trenutno zahvaljujući rekordno malom promjeru kruga okretanja.

FIAT TIPOProstran i udoban

Dodati potpunu serijsku opremu. Dodati prostor za tebe i tvoju obitelj. Dodati udobnost koja je na vrhu segmenta, zadržavajući nisku, nisku cijenu. Sve je to ono što mi nazivamo logikom Tipo.

Osmišljen kako bi sa sobom ponio sve ono što ti je potrebno zahvaljujući zapremini prtljažnika od 520 litara, sve to u samo 4,5 metra.
© 2021 - Auto Benussi d.o.o. Sva prava pridržana
Tvrtka Auto Benussi d.o.o. ovlašteni je zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila brendova: Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Lancia, Mazda, Renault, Dacia, Nissan, Jaguar i Land Rover. Tvrtka je osnovana u veljači 2005. godine sa sjedištem u Puli, te preuzima zastupništvo za Fiat, Alfa Romeo i Lanciu. Konstantnim praćenjem suvremenih trendova, ulaganjem u opremu i obuku kadrova te kvalitetnim i predanim radom povećava tržišni udio iz godine u godinu. 2015. godine preuzima zastupništvo za nova Renault i Dacia vozila.
web dizajn: design project
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.