FIAT TIPO HB
Jednostavno elegantan
FIAT TIPO HB Jednostavno elegantan
FIAT TIPO HB Jednostavno elegantan

FIAT TIPO HBUkratko: jednostavno elegancija.

Sav prostor koji trebate za vaš život, u dužini od samo 4,37 metara, za dinamični automobil modernog stila. Elegantna i čvrsta prednja paska sa svjetlima za maglu, uključujući kromirane umetke i otvore za zrak za maksimalnu aerodinamičnu učinkovitost. Kompaktni, sportski dizajn i krov: živahne performanse i karakter. Stražnji sportski branici sa spojlerom i tankim svjetlima nagnutim prema dolje, i prtljažnik kapaciteta 440 litara.

Kontaktirajte nasFIAT TIPO HBSloboda kretanja, iznutra i izvana

Fiat Tipo 5 vrata dizajniran je za najvišu udobnost vozača i putnika u unutrašnjosti koja može udobno smjestiti do pet vrlo visokih odraslih osoba (1,87 metara) na prednjim sjedalima i do 1,80 metara na stražnjim sjedalima a da svakome osigurava dovoljno prostora. Na prednjim i stražnjim sjedalima nudi vam se u klasi vodeći prostor za laktove. Jer Tipo 5 vrata razumije koliko je bitno opustiti se. Upravljač i ručica mjenjača presvučeni crnom tehno-kožom kako bi funkcionalnost bila neodoljiva.

FIAT TIPO HBDva oka prema naprijed, jedno prema nazad.

Ne samo da dobro izgleda i da je udoban, Fiat Tipo 5 vrata je i ekološki osvješten. Zbog toga možete uštedjeti gorivo i smanjiti emisije uz pomoć aplikacije eco:Drive, koja analizira vaš stil vožnje i daje vam naputke kako promijeniti ili poboljšati stvari. Ne sjećate li se gdje ste parkirali, uštedite energiju i aktivirajte my:Car i u par sekundi će vas odvesti do vašeg vozila. 

Fiat Tipo 5 vrata olakšava parkiranje, zahvaljujući stražnjoj kameri integriranoj s Uconnect sustav. Nismo li vam rekli da ne trebate puno kako bi od Fiata Tipo dobili puno?
© 2021 - Auto Benussi d.o.o. Sva prava pridržana
Tvrtka Auto Benussi d.o.o. ovlašteni je zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila brendova: Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Lancia, Mazda, Renault, Dacia, Nissan, Jaguar i Land Rover. Tvrtka je osnovana u veljači 2005. godine sa sjedištem u Puli, te preuzima zastupništvo za Fiat, Alfa Romeo i Lanciu. Konstantnim praćenjem suvremenih trendova, ulaganjem u opremu i obuku kadrova te kvalitetnim i predanim radom povećava tržišni udio iz godine u godinu. 2015. godine preuzima zastupništvo za nova Renault i Dacia vozila.
web dizajn: design project
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.