JEEP CHEROKEEUdovoljite svojoj potrebi istraživanja

Model 2019 Jeep® Cherokee uzima autentičnost i kvalitetu izrade tradicionalnog dizajna marke Jeep i unapređuje ih za odlazak u modernu avanturu. Dizajn sprijeda i straga, poboljšana LED prednja i stražnja svjetla u kombinaciji s posebno dizajniranim kotačima i premium značajkama vanjštine modelu Cherokee donose veću eleganciju, a opet ostaje vjeran svojim korijenima. Najnaprednija tehnologija sparena s elegantnim i stručno izrađenom unutrašnjosti na modelu 2019 Jeep®Cherokee. Poboljšani prtljažni prostor, nova generacija tehnologije Uconnect®, kvalitetna tkanina u unutrašnjosti i dodirne točke presvučene kožom čine Cherokee prikladno dizajniranim za udobnost, avanturu i sve ono između.

Kontaktirajte nas

JEEP CHEROKEEPromjene u dizajnu

2019 Jeep® Cherokee ima malo osvježen bezvremenski dizajn vanjštine s istaknuto promijenjenim prednjim krajem i vratima prtljažnika. Poboljšana premium LED prednja svjetla i svjetla za maglu, dnevna svjetla i lagano redizajnirana prednja rešetka i maska sa sedam utora modelu Cherokee daju profinjen izgled i nepogrešivo dinamičnu eleganciju. Dobro izgleda sprijeda i straga. Stražnja svjetla na modelu Cherokee upadljivo su redizajnirana na poseban način, a registarska je pločica pomaknuta na sredinu zaklopnih vrata prtljažnika za još moderniji izgled. Vrata prtljažnika s električnim upravljanjem bez upotrebe ruku aktiviraju se nogom, pa je utovar i istovar svega, od namirnica do sportske opreme, malo jednostavniji. Cherokee možda izgleda malo drugačije izvana, ali legendarne dizajnerske značajke marke Jeep® uvijek su prisutne. Od trapezoidnih koševa blatobrana do karakteristične prednje rešetke sa sedam utora, model 2019 Jeep® Cherokee ponosno nosi povijesne i karakteristične dizajnerske značajke marke.

JEEP CHEROKEEZadržavanje kontakta sa cestom

Jeep® Cherokee Trailhawk® ponosno nosi oznaku Trail Rated® – što znači da se dokazano dobro ponaša u raznim „off-road” uvjetima. Nastavlja tradiciju marke Jeep kada su u pitanju legendarna trakcija, visina od tla, sposobnost manevriranja, kao i pokretljivost te sposobnost prolaska kroz vodu. Prilikom „off-road” vožnje ključna je trakcija. Svi kotači moraju raditi da bi se vozilo pokrenulo prema naprijed. Cherokee ima dostupna tri aktivna sustava pogona na sva četiri kotača Jeep® Active Drive 4×4 koji pomažu da se osigura trakcija pravog kotača u trenutku kada je to potrebno. Ne dopustite da vam malo vode stane na put. Vaš Trail Rated® Jeep® Cherokee ima dodatno električno brtvilo i brtvilo karoserije te jaki usis zraka koji vam pomaže pri kretanju kroz plitku vodu i poplavljene prolaze koji bi druge zaustavili.
 

Jeep CherokeeVozite bezbrižno

Prihvatite sve mogućnosti koje vam povezanost donosi. Nova generacija sustava Uconnect® dostupnog u dodatnoj opremi donosi korisnički prilagodljivu tehnologiju sigurnu za vozača, a omogućuje vam da ostanete povezani sa stvarima koje su vam najvažnije. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji dizajniranoj da vas i vaše voljene zaštiti i pruži vam sigurnost u svakom trenutku. Sustav za nadzor mrtvog kuta dostupan u dodatnoj opremi nadzire prostor između vas i drugih vozača. Dva radarska senzora otkrivaju kada drugo vozilu uđe u neko od područja pod mrtvim kutom. U slučaju otkrivanja vozila emitira se zvučni signal i prikazuje se vizualno upozorenje na jednom od dvaju vanjskih retrovizora. Manevriranje pri parkiranju jednostavno je zahvaljujući stražnjoj kameri za vožnju unatrag ParkView® koja je u osnovnoj opremi. Sustav nakon uključivanja brzine za vožnju unatrag prikazuje videozapis stražnjeg kraja s dinamičkim prikazom mreže. Pomoću upozorenja na zaslonu ili zvučnog upozoritelja, ParkView vas upozorava na skrivene prepreke straga. Sustav za pomoć pri parkiranju prema naprijed i bočno napredni je sustav iz dodatne opreme koji prepoznaje parkirna mjesta. Pritiskom gumba sustav upravlja vozilom, a vama daje upute za mijenjanje brzina i djelovanje na gas i kočnicu.
© 2021 - Auto Benussi d.o.o. Sva prava pridržana
Tvrtka Auto Benussi d.o.o. ovlašteni je zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila brendova: Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Lancia, Mazda, Renault, Dacia, Nissan, Jaguar i Land Rover. Tvrtka je osnovana u veljači 2005. godine sa sjedištem u Puli, te preuzima zastupništvo za Fiat, Alfa Romeo i Lanciu. Konstantnim praćenjem suvremenih trendova, ulaganjem u opremu i obuku kadrova te kvalitetnim i predanim radom povećava tržišni udio iz godine u godinu. 2015. godine preuzima zastupništvo za nova Renault i Dacia vozila.
web dizajn: design project
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.