JEEP COMPASS
Profinjena duša
JEEP COMPASS Profinjena duša
JEEP COMPASS Profinjena duša

Jeep CompassOdvezite se u nekonvencionalno

Jeep® Compass odvest će vas dalje od standardnih i konvencionalnih putova kako biste mogli razmotriti svakodnevni život na nekonvencionalan način.Krenite na putovanje na kojem ćete sresti četiri vodeće figure u polju dizajna, korisničkog iskustva, tehnologije i sposobnosti, koje su svojim radom i načinom razmišljanja promijenile društvo i svakodnevni život, nadahnjujući kako ljudi pristupaju promatranju i interakciji sa svijetom.

Kontaktirajte nas

Jeep CompassProfinjena duša

Legendarna maska sa sedam otvora, najpoznatiji simbol marke Jeep® stilizirana je kako bi potpuno modelu Jeep® Compass pružila svježu i inovativnu osobnost. Najbolja značajka potpuno modela Jeep® Compass: kromirani okvir otvora za dnevno svjetlo koji zaokružuje stražnje staklo, što vozilu daje profinjeni izgled više klase, uravnotežen agresivnom i odmah prepoznatljivom pojavom. Snažniji i atletski profil. Trapezoidni i izvučeni lukovi kotača zaokružuju vanjski izgled, pružajući vozilu agresivan i mišićav izgled. Rezultat je oblik skulpture koji neće proći nezamijećeno. Školjkasta sjedala su udobna i uključuju kontrastne boje šavova, što unutrašnjosti pruža dojam ekskluzivnosti.

Jeep CompassPametna pomoć

Nova generacija Uconnect™ 8.4 NAV sustava uključuje niz hands-free komunikacijskih, zabavnih i navigacijskih značajki s velikim, među najboljima u segmentu, 8,4 inčnim dodirnim zaslonom, koji podržava geste višestrukog dodira, s mogućnošću hvatanja, dodirivanja i potezanja prstima. Uconnect™ 8.4 NAV uključuje Apple CarPlay i Android Auto aplikacije. Pametniji, jednostavniji i sigurniji način uporabe vašeg Apple ili Android pametnog telefona unutar vozila, koji vam olakšava telefoniranje, pristup glazbi, slanje i primanje poruka i puno više.
© 2021 - Auto Benussi d.o.o. Sva prava pridržana
Tvrtka Auto Benussi d.o.o. ovlašteni je zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila brendova: Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Lancia, Mazda, Renault, Dacia, Nissan, Jaguar i Land Rover. Tvrtka je osnovana u veljači 2005. godine sa sjedištem u Puli, te preuzima zastupništvo za Fiat, Alfa Romeo i Lanciu. Konstantnim praćenjem suvremenih trendova, ulaganjem u opremu i obuku kadrova te kvalitetnim i predanim radom povećava tržišni udio iz godine u godinu. 2015. godine preuzima zastupništvo za nova Renault i Dacia vozila.
web dizajn: design project
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.