JEEP RENEGADE
Snažan izvana, pametan iznutra
JEEP RENEGADE
JEEP RENEGADE

JEEP RENEGADEIzgled koji će dugo trajati

Jeep® Renegade ide kamo ostala SUV vozila ne mogu. Nova vanjština plijeni poglede, poboljšani program benzinskih i prerađenih dizelskih motora oduševljava maštu, a nove, napredne sigurnosne značajke, dio osnovne opreme svih oprema, pružaju potpunu sigurnost u vožnji. Jeep Renegade, potpuno obnovljen, od pogonskog sklopa do LED osvjetljenja, moderno izgleda u gradu i na planinskim putovima. Novi Jeep® Renegade ostaje vjeran legendarnom stilu Jeepa ne zaobilazeći nove trendove u dizajnu. LED svjetla, prednja svjetla i krovne šipke u boji tek su dio karakterističnih značajki. Vanjština vozila Renegade sada je dodatno naglašena. Uživajte na otvorenom birajući dostupan krov My Roof uz svoj Jeep® Renegade. Ova posebna vrsta krova samo za ovaj segment vozila opremljena je krovnim otvorima koji se lako skidaju i omogućuju pogled prema nebu koko oduzima dah.

Kontaktirajte nas

JEEP RENEGADEViše od dizajna

Kada se avantura ukaže, automobil mora biti spreman. Upravo se zato u unutrašnjosti novog vozila Jeep® Renegade nalaze domišljata rješenja za odlaganje, materijali visoke kvalitete i nova, pažljivo obrađena, središnja konzola. Njegova prostranost i najveća širina u klasi znače da kamo god da idete, možete ponijeti sve što vam treba. I dok Renegade prihvaća svoje naslijeđe, pun je najmodernijih tehnoloških značajki kao što su USB priključci u drugom redu da biste što više uživali u svakom putovanju. Unutrašnjost novog vozila Jeep® Renagade, nadahnuta legendarnim nasljedstvom vozila Jeep®, kombinacija je materijala visoke kvalitete i funkcionalnih značajki. Meke dodirne ploče susreću se s odvažnim funkcijskim elementima kao što su držači za putnike. Urbane avanture traže moderna rješenja za odlaganje. Zato se na vozilu Jeep® Renegade nalaze značajke koje onemogućuju pomicanje predmeta kao što je utor za pametni telefon na središnjoj konzoli i mrežica na konzoli, savršena za odlaganje mini iPada.

JEEP RENEGADESnažan izvana, pametan iznutra

Istražite svijet ostajući povezani Jeep® Renegade opremljen je uslugom Uconnect™ LIVE koja vam omogućuje povezivanje omiljene glazbe. zabavnih sadržaja, društvenih mreža, novosti, zemljovida i pametnog telefona zahvaljujući aplikacijama. A nadovezujući se na tradiciju inovacija marke Jeep® to je ujedno i prvo vozilo u svojoj kategoriju koje može mjeriti vlastitu izvedbu.

Dodirni zaslon Uconnect™ i kamera za vožnju unatrag Parkview™, dostupne kao dodatna oprema kompleta za parkiranje koja vam daje prikaz područja iza vozila u boji, omogućuju vam da uvijek znate što je oko vas.

Produbite svoj doživljaj vožnje uz Jeep® Skills. Dio je značajke Uconnect™ LIVE i mjeri vožnju prema parametrima putovanja dajući vam analizu nakon putovanja. Unesite izazove, ispitajte se istražujući trase koje vam predlaže Jeep® i ostvarite nove ciljeve prije no što podijelite svoje rute i ostvarenja sa zajednicom Jeep®.

Jeep RenegadeUvijek pod kontrolom

Novi Jeep® Renegade opremljen je prednjim i stražnjim bočnim zračnim jastucima zavjesama cijelom duljinom, zračnim jastukom za zaštitu koljena na strani vozača, bočnim zračnim jastucima u sjedalima za putnike na prednjim sjedalima i naprednim višestupanjskim zračnim jastucima za vozača i putnika na prednjem sjedalu. Položaj vozila unutar traka naziru kamere i kada se vozilo nehotično približi granicama traka sustav daje vizualno i zvučno upozorenje. Osim toga, a u slučaju izlaza iz traka, pomoć za zadržavanje traka proaktivno djeluje na elektroničko upravljanje da bi se vozaču omogućilo poduzimanje korektivnih radnji i vraćanje u trak. Stalnim praćenjem razmaka između vašeg vozila i ostalih vozila sustav nadzora mrtvog kuta pomaže održati pravilan sigurnosni razmak. Kada se otkrije bočni ili stražnji mrtvi kut, vozač se p tome obavještava put svjetlećih ikona na retrovizorima ili zvukom.
© 2021 - Auto Benussi d.o.o. Sva prava pridržana
Tvrtka Auto Benussi d.o.o. ovlašteni je zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila brendova: Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Lancia, Mazda, Renault, Dacia, Nissan, Jaguar i Land Rover. Tvrtka je osnovana u veljači 2005. godine sa sjedištem u Puli, te preuzima zastupništvo za Fiat, Alfa Romeo i Lanciu. Konstantnim praćenjem suvremenih trendova, ulaganjem u opremu i obuku kadrova te kvalitetnim i predanim radom povećava tržišni udio iz godine u godinu. 2015. godine preuzima zastupništvo za nova Renault i Dacia vozila.
web dizajn: design project
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.