JEEP WRANGLER
Ikona živi dalje
JEEP WRANGLER Ikona živi dalje
JEEP WRANGLER Ikona živi dalje

JEEP WRANGLERIkona živi dalje

Zabava i sloboda idu ruku pod ruku s modelom 2019 Jeep® Wrangler. Ne samo da utjelovljuje klasičan dizajn vozila marke Jeep i inženjering koji donosi dokazanu učinkovitost u svim vremenskim uvjetima i izvancestovnoj vožnji, već ima i uklonjivi krov i vrata6, što doista omogućuje iskustvo vožnje na otvorenom.
Model 2019 Jeep Wrangler ostaje odan svom naslijeđu s ikonskim okruglim prednjim svjetlima i prednjom rešetkom sa sedam utora kao i rezervnim kotačem pune veličine te izbočenim stražnjim svjetlima. Ali ako pogledate pobliže, vidjet ćete da se Wrangler ističe svojim nadogradnjama i poboljšanjima.

Kontaktirajte nas

JEEP WRANGLERZa neustrašive

Wrangler je opremljen kotačima i branicima koji se ističu u svakoj razini opreme. Elegantni branici u boji karoserije u osnovnoj su opremi za model Sahara i dostupni kao dodatna oprema za model Rubicon, dok su robusni crni branici u osnovnoj opremi za modele Sport i Rubicon. Prošireni branici na modelu Rubicon su povišeni i predviđeni za standardne „off-road” gume za sve vrste terena od 33 inča. Mogu se kombinirati s gumama do 35 inča. Baš poput vas, Wrangler ostaje odan originalu i dizajniran je kako bi vam pružio potpuni učinak otvorenog prostora. S vratima koja se uklanjaju, dostupnim opcijama tvrdog i mekog krova i sklopivim vjetrobranskim staklom, na raspolaganju vam je više različitih načina da počnete uživati u dobrim stvarima. Sloboda se ne svodi samo na otvoreni prostor. Avanturistički duh jednako je prisutan i naglašen u unutrašnjosti modela 2019 Jeep Wrangler koja jednostavno oduševljava svojom udobnošću i praktičnošću. Važne komande su na dohvat ruke, a pretinci za odlaganje pametno su smješteni zajedno s najnovijom inačicom sustava Uconnect.

JEEP WRANGLERUvijek povezani

Ostanite povezani sa svim stvarima koje su vam najvažnije. Nagrađivani sustav dostupan u dodatnoj opremi, Uconnect® 4C NAV, s intuitivnim dodirnim zaslonom od 8,4 inča ima podršku za Apple CarPlay®, ugrađen sustav Android Auto™, sustav SiriusXM® All Access Package, navigaciju, mogućnost Bluetooth® povezivanja i ugrađeno glasovno upravljanje. Digitalni zaslon za prikaz informacija vozaču veličine 7 inča koji je dostupan u dodatnoj opremi omogućuje vam prikaz ključnih podataka odvraćanja pažnje se ceste. Omogućuje praćenje sigurnosnih značajki, značajki aktivne sigurnosti, brzine vozila, navigacije, radijskih informacija i još mnogo toga.

Jeep WranglerSigurnost je na vašoj strani

Napredni sustavi za sigurnost dostupni u dodatnoj opremi obuhvaćaju najnaprednije sustave aktivne sigurnosti koji vam omogućuju bezbrižno putovanje. Obuhvaćaju sustav upozorenja na udarac sprijeda punom brzinom s aktivnim kočenjem, prilagodljivi regulator brzine s automatskim mjenjačem i poboljšani prilagodljivi regulator brzine s ručnim mjenjačem sa šest brzina.

Uživajte slobodno i sigurno u avanturama s praktičnim značajkama modela Wrangler kao što su sustav za regulaciju zanošenja prikolice, sustav za nadzor tlaka u gumama i sustav pasivnog ulaska u vozilo dostupan u dodatnoj opremi.

Ključ nikada ne morate vaditi iz džepa. Sustav pasivnog ulaska u vozilo bez ključa Enter ‘n Go™ automatsko otključava vrata i krilna vrata nakon što povučete kvaku.
© 2021 - Auto Benussi d.o.o. Sva prava pridržana
Tvrtka Auto Benussi d.o.o. ovlašteni je zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila brendova: Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Lancia, Mazda, Renault, Dacia, Nissan, Jaguar i Land Rover. Tvrtka je osnovana u veljači 2005. godine sa sjedištem u Puli, te preuzima zastupništvo za Fiat, Alfa Romeo i Lanciu. Konstantnim praćenjem suvremenih trendova, ulaganjem u opremu i obuku kadrova te kvalitetnim i predanim radom povećava tržišni udio iz godine u godinu. 2015. godine preuzima zastupništvo za nova Renault i Dacia vozila.
web dizajn: design project
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.