RAM 1500Vrhunski suradnik

RAM 1500 2020 nudi najveću nosivost za najzahtijevanije poslove. S dostupnim četverostrukim zračnim ovjesom Active-Level ™ s automatskim niveliranjem, možete pouzdano prevesti i vuči svaki teret.

Potrošnja goriva uz 5.7L V8 HEMI®: Gradska 15,7 l/100km, Vangradska 10,7 l/100km, prosječna. 14,9 l/100km; CO2-Emisije komb.: 352 g/km; CO2-Razred učinkovitost: G*

Kontaktirajte nas 

RAM 1500Čelični okvir visoke čvrstoće

98% okvira izrađeno je od čelika visoke čvrstoće, povećavajući krutost i izdržljivost kako bi pružio izuzetnu sposobnost vuče i prijevoza tereta. Standardni automatski mjenjač s 8 stupnjeva prijenosa, TorqueFlite®, koristi najnoviju tehnologiju za automatsko upravljanje i optimizaciju promijene stupnjeva za povećanu učinkovitost, performanse i upravljivost.

Karoserija RAM-a 1500 2020 izrađena je kako bi poboljšala aerodinamiku na visokim brzinama. Poklopac motora dodatno je izdignut kako bi se izbjeglo strujanje zraka kod brisača koje stvara buku. Krov je posebno oblikovan kako bi zrak nesmetano strujao preko stražnjeg tovarnog prostora. Dostupan je i četverostruki zračni ovjes Active-Level ™ koji automatski podešava visinu vozila na autocesti kako bi smanjio otpor zraka radi veće učinkovitosti.

RAM 1500Prilagođen Vama

Dizajniran da bude tehnološki najnapredniji Pick-up, 2020 Ram 1500 integrira najmoderniju tehnologiju, povezanost uređaja i četvrtu generaciju Uconnect® sustava za iskustvo kakvo ne nudi nitko drugi.

Dostupni Uconnect® 12.0 s Navigacijom nudi napredni 12-inčni zaslon osjetljiv na dodir. Ostanite povezani s navigacijom na cijelom zaslonu, glazbom i multimedijalnim sadržajem. Prilagodljivi početni zaslon s mogućnošću dijeljenja zaslona znači da možete raditi dvije stvari istovremeno, dok vam značajke poput tehnologije zumiranja omogućuju korištenje zaslona osjetljivog na dodir za obavljanje više zadataka. Lako dostupne osnovne kontrole nude jednostavan pristup ključnim značajkama poput kontrole klime te odmrzavanja vjetrobranskog stakla.

RAM 1500Putnici Dobrodošli

Novi panoramski krov s dva prozora površine 1m2 metara nudi putnicima svježi zrak, otvoreno nebo i spektakularan pogled na svijet u prolazu. Putnici mogu uživati u značajkama poput preklopljene središnje konzole na stražnjim sjedalima, podešavanje stražnjih ventiliranih sjedala s osam stupnjeva nagiba, kao i 1,147 mm prostora za noge.

RAM 1500Inteligentan sustav za vuču

Novo nadgledanje mrtvih kutova s otkrivanjem stražnjeg poprečnog puta i prikolice skenira zone mrtvog područja iza vozila kako bi se osiguralo sigurnije manevriranje, dok automatski otkriva i uzima u obzir dužinu prikolice - nešto što druga vozila i dalje trebaju ručno raditi. Nova kamera za pogled od 360 ° pruža cjelovitu sliku okoline vozila koja pomaže učiniti parkiranje, utovar i istovar te priključak prikolice sigurnijim i lakšim.
© 2021 - Auto Benussi d.o.o. Sva prava pridržana
Tvrtka Auto Benussi d.o.o. ovlašteni je zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila brendova: Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Lancia, Mazda, Renault, Dacia, Nissan, Jaguar i Land Rover. Tvrtka je osnovana u veljači 2005. godine sa sjedištem u Puli, te preuzima zastupništvo za Fiat, Alfa Romeo i Lanciu. Konstantnim praćenjem suvremenih trendova, ulaganjem u opremu i obuku kadrova te kvalitetnim i predanim radom povećava tržišni udio iz godine u godinu. 2015. godine preuzima zastupništvo za nova Renault i Dacia vozila.
web dizajn: design project
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.