Vrsta goriva:
Diesel
Snaga:
150 KS
Prijeđeni kilometri:
140.692 km
Datum prve registracije:
10.07.2019
Mjenjač:
Ručni mjenjač
Pogon vozila:
FWD
Zapremina motora:
2191 cm3
Oblik karoserije:
suv
Vrata:
5
Broj sjedala:
5
Boja:
Snowflake bijela per
Jamstvo:
12 mj. ili 20000 km
Vozilo se nalazi u sustavu PDV-a:
1
Dostupno od:
Odmah
ID Kod17700002303757

Opis

  • LED pred­nja i dnevna svjetla, Zatam­n­jena stražnja stakla, In­ter­valni brisaču sa sen­zorom za kišu, Elek­trično namjest­ivi, preklop­ivi i gri­jani vanjski ret­ro­vi­zori, Središn­je dalj­in­sko zaključavan­je, Vanjski ret­ro­vi­zori u boji ka­roserijeElek­trično namjest­ivi, preklop­ivi i gri­jani vanjski ret­ro­vi­zori, Uređaj za pran­je vjet­ro­branskog stakla in­teg­ri­r­an u brisače, 7" zaslon u boji, HMI ko­mander, AM/FM ra­dio, CD re­produk­t­or (MP3), 6 zvučnika, Bluetooth, Sustav kon­trole di­n­am­ičke st­a­b­il­nosti (DSC), Mazda G-Vect­or­ing con­trol, Sustav po­moći pri kočen­ju (SCBS) sprijeda, Sustav de­tek­cije pješaka i auto­mat­skog kočenja (sprijeda), Funk­cija 'Auto Hold', Nad­zor tlaka u gum­ama, Sustav zad­ržavanja u voznom traku (LKA), auto­mat­sko paljen­je/gašen­je du­gih svjetala (HBC), Tem­po­mat, Pred­nji zračni jas­tuci za voz­ača i su­voz­ača, Auto­mat­ski po­ja­sevi u 3 točke straga, Sustav nad­zora mtr­vih kutova (BSM) s upo­zoren­jem na bočni pro­met straga (RCTA), Po­moć pri kretau na uzbrdici, Elek­trična parkirna kočn­ica, Bočni zračni jas­tuci sprijeda i zračne zavjese, Kožni upravl­jač s au­dio i Bluetooth ko­man­dama, Stražnji vent­ila­cijski ot­voriImobil­iz­at­or, Dvo­zon­ski auto­mat­ski klima-uređaj, Sen­zor za svjetlo, Mazda G-Vect­or­ing Con­trol, Kožna ručica mjen­jača, Auto­mat­ski sam­ozatam­n­jujući un­utar­nji ret­ro­vi­zor,Gumb za pokretan­je mo­tora, Elek­trični pod­iz­ači stakala (sprijeda i straga)
Mjesečna rata:
Glavnica financiranja:
€22.500,00
Vrijednost vozila:
€22.500,00
169.526,25 kn
godine(a)
%
%
%

Otplatni plan

# Mjesečna rata Kamata Glavnica Saldo
Učešće:
Zadnja rata:
Ukupna kamata:
Iznos financiranja:
Naknada za obradu leasinga: €112,50
Prikaži višePrikaži manje
*izračun je informativnog karaktera
*naknada za obradu leasinga je 0,5%

Uvjeti financiranja

FINANCIRANJE
Kupite vozilo putem leasing financiranja uz jednu od mogućnosti financiranja. Leasing financiranje odnosi se na operativni i financijski leasing hrvatskih financijskih kuća s različitim modelima financiranja. Za najpotpunije informacije oko financiranja obratite se našim prodajnim savjetnicima.
 
DOSTAVA VOZILA
Nudimo mogućnost besplatne dostave vozila na području cijele RH.
 
 
CIJENA

U cijenu osobnih vozila uključeni su svi troškovi do registracije (pristojba za prijenos vlasništva, PDV i PPMV), dok je kod cijene gospodarskih vozila iskazana cijena bez PDV-a.
Na iskazane iznose u Eurima se primjenjuje fiksni tečaj konverzije od 7,5345kn/1€


 
ZAMJENA STARO ZA NOVO

Besplatna procjena Vašeg vozila u zamjeni staro za novo.


Svi naši oglasi informativnog su karaktera te se generiraju automatski. Postoji mogućnost odstupanja u tehničkim podacima i opremi – shodno tome ne odgovaramo za podatke, no nastojimo biti što precizniji i točni. Za provjeru navedenih podataka kontaktirajte nas na navedene kontakt brojeve.
Auto Benussi Mutilska - Select cars
Mutilska 60, 52100 Pula
Tel: 052/385-885
E-mail: rabljena@autobenussi.hr
Proizvođač:
Mazda
Model:
CX-5 CD150 CHALLENGE
Cijena:
€22.500
ID Kod:
17700002303757
    © 2021 - Auto Benussi d.o.o. Sva prava pridržana
    Tvrtka Auto Benussi d.o.o. ovlašteni je zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila brendova: Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Lancia, Mazda, Renault, Dacia, Nissan, Jaguar i Land Rover. Tvrtka je osnovana u veljači 2005. godine sa sjedištem u Puli, te preuzima zastupništvo za Fiat, Alfa Romeo i Lanciu. Konstantnim praćenjem suvremenih trendova, ulaganjem u opremu i obuku kadrova te kvalitetnim i predanim radom povećava tržišni udio iz godine u godinu. 2015. godine preuzima zastupništvo za nova Renault i Dacia vozila.
    web dizajn: design project
    Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.